Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I dag 15:18 Online: Ja

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Playstation 4 Pro

Mr.Minux 8 sep 2016 13:31881 visningarKommentera: 0 !

Igår visade Sony upp Playstation 4 Pro och när man väl hade sett vad den kunde och inte kunde göra vart jag som många väldigt förvirrad över varför har Sony hoppat över 4K Blu-ray skivor, har suttit och försökt att hitta information om varför beslutet tagits går inte riktigt med på om ursäkten vi satsar bara på spelen.

Jag har hittar ingen mer information om det varken igår och idag och är reda att slänga in handduken att köpa en Pro modell, så precis nyligen tittar jag runt på nätet igen.

Jag hamnar hos den amerikanska Playstation sidan där hittar jag informationen som får mig att tänka om lite, det står så här på sidan.

"Compatible 4K display required as well as subscription to 4K-compatible content streaming service. PS4™ Pro does not support 4K Blu-ray Discs. PS4™ Pro provides auto-upscaling for standard Blu-ray Discs. "

Tycker väl det är rätt ok ändå fast det bara är uppskalning av bilden, men inget försvar till att 4K Blu-ray skivor inte funkar i läsaren men bättre än inget.

Sen gillar jag inte riktigt designen på Pro den gamla såg mer lyxig ut och sedan dem tog bort det blanka på dem gamla Playstation 4 så har jag väl tyckt att det duger väl men lanserings maskinen var snyggare.

Priset som är satt på chans här i Sverige är rätt ok pris hade väl dock önskat 4000 till 4200 kr just nu i skrivande stund är det uppe i 4490 ca, hade dem haft med 4K Blu-ray spelaren kunde jag tyckt att den var värd 4490 utan tvekan.

Om man nu ska jämföra Pro med något får man nog räkna med att jämföra med Xbox One S, det känns som att Sony kommer med en till pro eller liknande när Scorpio släpps.

Titta efter vad du tycker själv välj efter dina behov när du spelar eller tittar film, jag kan tycka att Sony ändå gör rätt fast jag helst skulle velat haft 4K Blu-ray spelare i Pro modellen.

Kommer inte rusa ut och köpa den nya modellen men i framtiden kommer det nog att stå en Playstation 4 Pro i min tv hylla.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.