Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Mr.Minux

Registrerad: 15 mar 2005 23:07 Senaste besök: I dag 15:18 Online: Ja

Mr_minux Mr Minux swe

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nes Classic och Ps4 Pro (Nintendo Switch?)

Mr.Minux27 okt 2016 13:341048 visningarKommentera: 5 !Så var det dags snart att få hem den lilla Nes classic, det verkar som många som bokat den inte får hem sina exemplar innan jul vilket är tråkigt själv har man bekräftelse på att jag får mina och min kompis Nes Classic med första batchen från Webhallen.

Det ska bli roligt att spela alla dem gamla spelen som finns med på den maskinen igen, det var där allt starta mer på riktigt med spelandet för mig i hemmet, då det innan varit mer flipper och arkad maskiner som var mer populära.

Ser fram emot Zelda spelen och mario spelen även några till guldkorn, vilka spel ser ni fram emot ? .

Men dagen innan dimper det ned ännu en maskin ska bli spännande och se hur många Playstation 4 Pro Sony kan sälja.Inte helt självklart från början att jag skulle ha en Pro men efter mycket tänkande och beslut ångest så vart det en sådan bokad, köpte i början av året en 4K tv med böjd skärm vilket funkar underbart bra ihop med vanliga Playstation 4.

Så kände som det bara kan bli bättre med en Pro, har inte bestämt mig om jag ska göra sig av med den gamla Playstation 4 än men återstår att se.

Har du bokat en ?Sen fick vi se Nintendos nya maskin som kommer släppas i mars nästa år, det känns som det kommer hända grejer i nästa spel år och nu i slutet av detta året, än så länge känns det för mig som jag är intresserad av Switch men att det ligger på samma nivå som ett köpa en Xbox just nu vilket inte ligger så högt upp heller för ett inköp.

Vi får se vad som händer i mars kan Nintendo få mig att gilla deras nya maskin, och inte som nu att jag är mer intresserad av Nes Classic mer än Switch, finns det någon kärlek för Microsofts maskin det åter står att se vad som händer.

Allt kan hända :D

Hoppas att alla blir glada till jul och kan spela på sina favorit spel :D

« Till bloggen

Kommentarer

Super Player27 okt 2016q

En bekant valde mellan Switch och NES Mini. Det blev en förhandsbokning av den senare.

Intressant att den nått ut så pass som den har ändå.

lonian29 okt 2016q

Måste man förhandsboka PS4 pro tror du?

Mr.Minux29 okt 2016q

lonian:

Måste man förhandsboka PS4 pro tror du?


Nej det skulle jag inte tro men det verkar vara rätt många som bokat :) själv tycker jag det är roligt att ha något nytt dag ett därför jag bokat :)

Daniel John Johnsson:

ntressant att den nått ut så pass som den har ändå.


Det är säkert många som inte brukar spela och sen har det spridits ordentligt via fb och andra medier på nätet :)

Ayreonaut29 okt 2016q

Jag förbokade min Mini på spelbutiken och har inte hört något om framflyttad leverans än, så jag håller stenhårt nu att jag får den på release.

Mr.Minux30 okt 2016q

Ayreonaut:

så jag håller stenhårt nu att jag får den på release.


Bara hålla tummarna 😃

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.