Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 00:14 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2016 - Lucka 25

KennyMan66625 dec 2016 12:1778 visningarKommentera: 0 !

Då var det juldagen, och bonusveckan inleds! Och den fungerar precis som tidigare år. I huvudkalendern blickade vi bakåt på året som gått - i bonusluckorna blickar vi istället framåt, på året som komma skall. Bakom bonusluckorna finns spel som jag tror eller hoppas kan komma att bli en del av mitt spelår 2017. Bakom bonusluckorna finns dessutom aldrig mer en en sprite. Texterna är dessutom av avsevärt kortare art, av den så naturliga anledningen att jag inte kan skriva lika mycket om spel jag inte har spelat som jag kan om spel jag har spelat.

Alltså är det bara attt börja titta på kalendern igen!Och det var chips som hittade vår första bonuslucka, uppe i det övre högra hörnet, ovanför en 8-bits Odin Sphere-goblin och till höger om Vic Viper. Och vad finns i den?En rymdkapsel.

Lucka 25 - Affordable Space Adventures

Har ni läst mina tidigare kalendrar så har en dude vid namn Sture dykt upp lite här och var.

Han var inte med i år.

Inte för att vi inte har setts. Vi ses varje gång jag är hemma hos föräldrarna på besök. Och inte för att vi inte har spelat saker tillsammans. Vi har nött en massa Reaper of Souls på X360.

Men, ja, det var ju med i kalendern redan 2014, och inget av spelen som kom med i kalendern i år hade en historia som involverade något som hade med Sture att göra. Nu under julbesöket hos föräldrarna har vi tagit oss an något, tja, nästan nytt för oss i alla fall.

Om jag hade fått praktikplats på någon redaktion i Uppsala hade det blivit annorlunda. För då hade jag bott hos mina föräldrar i sisådär fyra månader. Då hade jag tagit med mig mitt Wii U.

Och då hade jag och Sture kunnat spela Affordable Space Adventures.

Det var ju också med i den där Nintendo-Humble Bundlen. Men från vad jag hade hört om det ville jag inte spela det själv, får det verkar ha ett så fantastiskt multiplayer-läge där man har olika funktioner.

Man kan ju spela tre också, har jag erfarit. Men två verkar duga rätt bra.

I värsta fall får jag väl anlita någon polare i Göteborg istället.

Men är man gamla multiplayer-kamrater så är man.Taggar: December, kalender, Affordable Space Adventures

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.