Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 00:14 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2016 - Lucka 26

KennyMan66626 dec 2016 12:0590 visningarKommentera: 0 !

Annandagen är här, och med det nästa lucköppning!Och det var då prositen som hittade dagens bonuslucka, framför höger larvfot, till vänster, framför draken (som heter Hindel). Så vi kikar!En mech. Med en rosa filur i.

Lucka 26 - Kirby: Planet Robobot

Det här var ett spel som jag ju egentligen trodde att jag skulle spela i år. Kirby, liksom. Kirby är alltid bra. Kirby och robotar kan ju inte bli fel.

Men under stora delar av det här året så var det antingen så att jag hade mycket fritid men lite pengar, tillräckligt med pengar men mindre fritid, eller varken pengar eller fritid. Så det blev liksom aldrig något vettigt tillfälle. Hade jag spelat det hade det dragit antalet spel jag spelat i år som även kom ut i år till tre - märkte vid en genomräkning tidigare att de enda spel jag spelat i år som faktiskt kom ut i år också var Samorost 3 och Odin Sphere Leifthrasir. Så kan man kanske halvräkna Ancient Aliens, en mycket bra Doom II-megawad jag inte klarat av än.

Men ja.

Kirby får bli med i en bonuslucka i alla fall och kan därmed titulera sig den enda karaktären/spelserien som funnits representerad i alla tre kalendrar än så länge.

Kirby är alltid bra. Triple Deluxe var riktigt bra. Egentligen väntar jag mig inte mycket mer än att Planet Robobot ska ge mig mer av samma vara, men när det kommer till Kirby är det inte heller mer än vad jag vill ha. Någon ny kopieringskraft, robotar som det nya superläget. Gömda saker att hitta på varje bana, och framför allt en grafik som är så löjligt söt att den får mig att le som en idiot hela tiden.

Med andra ord - ett Kirby-spel.

Och när jag pratar 3DS ska jag nämna att jag till året trots allt har planer på att införskaffa en New 3DS, men inte vilken som helst - en New 3DS XL med videoinspelnings-hårdvarumodd. Så att jag ska kunna spela in de DS- och 3DS-spel som jag speedrunnar. Att modda min nuvarande 3DS skulle inte bli speciellt mycket billigare, antar jag. Det kommer kosta skjortan i vilket fall som helst, så det är väl bara att hoppas på att få nåt jobb - ska ju, enligt planen, vara klar med min utbildning och ha magisterexamen lagom till sommaren också!Taggar: December, kalender, kirby planet robobot

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.