Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 14:59 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2016 - Lucka 27

KennyMan66627 dec 2016 13:09455 visningarKommentera: 0 !

Juldagarna var således över, men kalendern truckar på året ut! Så det är bara att kika på'n!I dag var det chips som konstaterade att framför ännu en drake, uppe på taket, finns dagens lucka. Den kan vi allltså öppna.En grön liten figur, som jag tror behöver rulla upp lite andra grejer först innan han kan rulla upp Wagner.

Lucka 27 - Touch My Katamari

Finns det ett Katamari-spel till en konsol jag äger så har jag skaffat det.

Det har än så länge inneburit originalet och uppföljaren till PS2, Me & My Katamari till PSP och Beautiful Katamari till X360.

De är så fantastiska, så knarkade, så japanska. Med ett så fantastiskt soundtrack.

Så enkla i sitt upplägg, ett upplägg som ändå kunnat ges diverse variationer, men ändock så underbart underhållande, och med en kontroll som sitter som en smäck.

Jag hade lite glömt bort att Touch My Katamari fanns. Under allt mitt Vita-planerande var det inte ett spel som på något sätt dök upp i mina tankar när jag tänkte på spel jag ville skaffa till den. Det var när det nämndes av en presumptiv försäljare under ett av mina försök att köpa en Vita som jag mindes att det existerade.

Och när jag väl hade blivit påmind om det så blev det ju egentligen lite av en självklarhet.

För man kan ju egentligen inte få för mycket Katamari. Så jag behöver skaffa mig det, fast det finns välan en del andra Vita-spel som har högre prioritet.

Att Vitan har två spakar lär ju i alla fall göra kontrollen bättre än i PSP-spelet, även om det fungerande överraskande bra att spela med två uppsättningar knappar istället för två spakar. Så ska det vara något tjosan med pekplattan bakpå Vitan också.

Vill i och för sig minnas att jag någon gång läste att Touch My Katamari inte var ett överdrivet bra Katamari-spel.

Men jag har sagt det tidigare i kalendern och jag säger det igen: Ibland är allt jag vill ha, och allt jag räknar med, mer av samma sak.

Och det har ju ändå gått ett bra tag sedan jag rullade stjärnor sist - så det är väl egentligen på tiden att jag sätter igång igen.Taggar: December, kalender, Touch My Katamari

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.