Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 20:45 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2016 - Lucka 30

KennyMan66630 dec 2016 13:26822 visningarKommentera: 0 !

Med mindre än 48 timmar kvar på året tar vi fram kalendern igen.Åter var det prositen som hittade en lucka. Allra längst ner i högra hörnet, uppepå Kokuoh-Go, hittade hon lucka trettio. Vad kan finnas där?Men se där, en annan Kenny. Tja, samma Kenny som mitt nick kommer från. Jag tror inte det är en så bra idé att dansa på Raohs häst, men...

Lucka 30 - South Park: The Fractured but Whole

Tjugonde säsongen av South Park i år, då. Har faktiskt inte sett färdigt den än, har ett par avsnitt kvar att avhandla.

En säsong som började fantastiskt men blev lite konstig. Dels på grund av årets absolut dummaste pryl, då Amerika valde den sämst lämpade personen någonsin att bli president. Amerika som vi känner det är absolut dömt, så det blir väl till att se vad som finns kvar bland spillrorna om fyra år. Om Trump ens håller så länge. Skulle inte bli överraskad om han avgår när han fattar hur mycket jobb det egentligen innebär. Fast då blir det ännu värre - Trump är inkompetent, Mike Pence är ren och skär ondska.

Men i alla fall.

The Stick of Truth var ett helt fantastiskt spel. Det var ett RPG som hade allt jag tycker att RPGn ska ha. Inga random encounters, och ett stridssystem som är på något sätt involverat. Att man dessutom kunde göra två olika aktioner per runda (typ) var också väldigt trevligt. Och så var det ju, ja, South Park.

Givetvis blev jag intresserad när jag fick höra att en uppföljare var på gång, och av det jag sett än så länge verkar den ju vara på väg åt rätt håll. Ännu mer involverade strider med positionering av karaktärer, det är alltid kul med superhjältarna och så kan man spela som tjej också.

Jag har en tendens att alltid välja att spela som tjej i spel om valet mellan tjej och kille ges. Finns redan en sån stor majoritet spel där huvudpersonen är en kille och man inte får välja, så det är kanske för att väga upp det lite. Kanske.

Så jag ser sannerligen fram emot det.

Så ser jag givetvis fram emot nästa säsong av South Park också.

För är det en enda sak positiv sak som USA-valet kommer leda till är det vad det blir av det i South Park, med tanke på vem som är stand-in för Trump där. Hoppas att de håller fast vid det och inte tar in en "riktig" Trump istället.

Det skrämmande är ju att Mr. Garrison skulle vara en bättre president än Trump.

Men att vara en bättre president än Trump är ju, egentligen, lite som att vara ett bättre spel än Superman 64.Taggar: December, kalender, South Park, the fractured but whole

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.