Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

32 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 02:38 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2016 - Lucka 31

KennyMan66631 dec 2016 16:01861 visningarKommentera: 0 !

Så var vi då här.

Årets sista dag.

Och med det en titt på kalendern en sista gång.I dag var det faktiskt, tja, ingen som hittade luckan. För jag ville få det ordnat innan jag for iväg på nyårsfestligheter. Så jag får, precis som med första luckan, hitta den själv.

Vi hittar då den sista luckan... i närheten av var den första fanns. I samma modul, mellan larvfötterna. Nu på den vänstra plattformen. Under Amanita-svampen, till vänster om Sans. Där finns kalenderns sista nuffror, på den sista luckan, som vi kan öppna nu.Vi började med Mario. Vi slutar med Link. Lite sådär Nintendo-fint.

Lucka 31 - The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Det var egentligen inte så mycket annat sista bonusluckan i årets kalender kunde vara (tja, jag hade tänkt att det skulle vara Bloodstained, men det blev ju mer försenat...).

Så det blir ju också spelet som får stå som representant för en möjlig framtid med Nintendo Switch för mig.

Jag vet ATT jag kommer skaffa en Switch. Jag vet inte NÄR jag kommer skaffa en Switch.

Så frågan blir ju då vilken konsol det slutar med att jag skaffar Breath of the Wild till.

Lite beror det på huruvida jag lyckas få mig något jobb. År 2017 påbörjar jag nämligen sista terminen på min universitetsutbildning. Det har varit många år på universitetet för mig, många olika saker som studerats, men till shut fann jag rätt och tanken är nu den att jag lagom till sommaren ska ha min magisterexamen i journalistik. Så får vi väl se om det leder till något jobb - helst vill jag jobba med TV, och helst på SVT.

Så var det ju det där om att köpa mig en New 3DS XL med videoinspelningsmodd också.

Jag har sällan, om det någonsin ens har hänt, köpt mig mer än en konsol under ett år. Och jag köper nuförtiden aldrig konsoler vid release.

Breath of the Wild som releasetitel är dock, måste jag erkänna, jävligt lockande.

Om jag har pengar till det - visst. Då köper jag en Switch nästa år. Inte vid release, men till hösten eller så. För antagligen kommer Switch-versionen av Breath of the Wild vara den bästa versionen. Inte som Twilight Princess, där Wii-versionen bara var en försämring.

Så.

Jag har inte sett många Breath of the Wild-trailers. Har tittat på någon, tror jag, och sett några bilder. Och hört ett gäng om det. Det verkar bli bra. Jag behöver inte se några trailers - jag vet redan att jag vill ha det. Jag behöver inte övertygas mer, och då tittar jag hellre inte på preview-material, så att jag kan få fler överraskningar när jag faktiskt spelar det. Open world, också - känns som om det kan bli lite av en återgång till vad det första Zelda-spelet var. Men vi får se vad det i slutändan resulterar i.

Framtiden får utvisa vad för konsoler jag skaffar under nästa år.

Framtiden får utvisa om Breath of the Wild blir fantastiskt.

Framtiden får utvisa om jag får ett jobb.

Och framtiden får utvisa vilka spel som kommer med i nästa års kalender.

---

Och det var det hela. Adventkalendern Kennys spelår 2016 är klar. Alla luckor har öppnats, mindre än tolv timmar är kvar av året, och nu återstår bara en sak: att räkna julpoängen och utse Kennys kalendermästare 2016.

Det var en jämn kamp. Det var chips och prositen som under många tillfällen delade på förstaplatsen på leaderboarden. Och vinnaren, med tolv julpoäng, som vi högtidligen utser till kalendermästare, är...

prositen!

Med en julpoäng mer än chips, som får nöja sig med att bli god tvåa, är det alltså prositen som härmed kan stoltsera med att ha erhållit titeln Kennys kalendermästare 2016!

Så får vi väl se om hon återvänder för att försvara sin titel nästa år.

För det är klart att det blir en kalender då också. Jag väntar mig inte att spela så mycket nya grejer att jag fixar en vettig Årets Spel-lista.

Och det har ju funkat helt ypperligt att göra det här på forumet. Tack till alla som läst, tack till alla som letat luckor, tack till, ja, alla.

Vi gör om det nästa år.

För mitt driv att göra fåniga bilder har inte minskat.

Gott nytt år.

/KennyTaggar: December, kalender, Breath of the Wild

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.