Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 15:02 Online: Ja

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kenny klarar av: Odin Sphere Leifthrasir

KennyMan66626 feb 2017 14:07486 visningarKommentera: 0 !

Jag skrev om Leifthrasir i min adventskalender. Då var jag på den fjärde boken, av totalt sex (fem huvudbäcker och så en slutbossbok). Nu, nästan exakt två månader efter den luckan, är jag färdig. Klarade av det i går. Med det riktiga slutet, ska sägas - spelade igenom sista boken för första gången i början av januari.

Sista boken är alltså fem bosstrider. Det finns fem karaktärer. Man väljer en karaktär per boss. Det finns en korrekt väg genom det som ger det bästa slutet. Så givetvis spelade jag igenom den på fel sätt fyra gånger först, så att jag fick möta alla bossar med alla karaktärer. Sen... sen grindade jag. Jag grindade med alla karaktärer för att levla upp alla deras förmågor till max, och få alla färdigheter. Det tog typ tjugo timmar extra. Sen klarade jag av det. På riktigt.

Jag vet inte om jag kan kalla mig helt klar med det. Det finns en bonusbana, en extra hög svårighetsgrad, och så ett New Game Plus (tror jag) som jag kanske gör något av senare. Så finns det en sista liten scen i story-schemat jag tydligen inte fått fram. Får kolla upp det där nån gång.

Men för närvarande är jag klar med spelet som jag köpte min PSVita för. Spelet som jag inte har tagit ut ur Vitan sedan jag fick hem det och började spela det. Nu får det väl bli dags för något annat.

Men det är ett fantastiskt spel, som jag varmt kan rekommendera till alla som har något system att spela det på. Vitan är antagligen tekniskt sett det sämsta att spela det på, men det var lysande för mig - och det system som hade flest andra spel jag också ville ha.

Mer Vanillaware till Vita ska det bli. Måste bara införskaffa dem. Och ha tid att spela. Snart börjar arbetet med mitt examenarbete på riktigt.

Och då lär jag fan inte ha mycket tid till annat.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.