Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 25

KennyMan66625 dec 2017 18:5767 visningarKommentera: 0 !

Julafton har passeat och juldagen är här. Vi öppnade de tjugofyra luckorna i kalendern som representerade det för mig gågna spelåret. Bonusluckorna representerar istället det kommande spelåret - eller några av mina förhoppningar om det kommande spelåret. Spel som jag vill spela under det kommande spelåret. Både spel som jag äger men inte har spelat än, och spel som inte har kommit ut än. Och sådant.

Så ni får allt vackert dra fram kalendern igen.I det nedre högra hörnet, på en liten plattform som uppenbarade sig under en tidigare lucka hittade Fröken Keke vår första bonuslucka, nämligen nummer tjugofem. Så vad finns i den?Du hittade en måne.

Lucka 25 - Super Mario Odyssey

Det var Super Mario 64 som fick mig att ge upp om Mario, egentligen. För jag tyckte aldrig att Super Mario 64 var speciellt bra. Ni får säga vad ni vill om det.

Så jag spelade typ inte Super Mario Sunshine. När jag testade det så tyckte jag om bonusbanorna utan FLUDD bättre än resten.

Galaxy spelade jag inte heller. Jag har Galaxy 2 på Wii U, men jag har aldrig startat det. Vi får väl se om det någonsin blir av.

Det var när Mario hängav sig åt RPGn som jag faktiskt var intresserad. Mario & Luigi-RPGna, i alla fall - har faktiskt fortfarande inte spelat något Paper Mario. Har fortfarande planer på att göra det någon gång.

Men Odyssey, då. Jag har sett det spelas. Och okej, det verkar något collectathon-aktigt, och jag säger fortfarande att collectathons inte är en genre vi behöver ha tillbaka. Men gameplayet ser ändå rätt fränt ut, och det verkar ha en del kul rörelsetech. Så jag tror att det kan vara dags att ge Mario-plattformare en ny chans.

...när jag tröttnar på Breath of the Wild, alltså.Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.