Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 26

KennyMan66626 dec 2017 20:0264 visningarKommentera: 0 !

Julmaten är öppnad och julklapparna är uppätna. Nej, vänta, tvärtom. I alla fall. Vi fortsätter med bonusluckorna våra!Det var ju då Alexander Rehnman som fann att I höger struktur, typ i mitten, uppepå ett gäng tunnor, och till höger om Mega Man, så finns tjugosex. Vi öppnar den, då.En liten, svart och arg boll, eller nåt.

Lucka 26 - Chuchel

Amanita Design talade jag mig varm om i förra årets kalender. Då sade jag att jag gärna skulle se ett nytt Samorost, Botanicula eller Machinarium, men att jag trodde att Amanita skulle kunna göra något nytt och underbart på samma sätt som de gjort tidigare.

Och vad kom att unannonseras i år om inte just ett nytt Amanita-spel?

Chuchel, då. Någon slags historia om en svart lurvboll ("Chuchel" betyder tydligen "hårboll" eller "dammtuss" på tjeckiska) med en orange hatt, som är på jakt efter ett... körsbär. Ett körsbär som bara är lite mindre än Chuchel själv. Tydligen har han en rival som är ute efter samma körsbär.

Det ska vara upptakten på ett humoristiskt litet äventyr som sägs ligga någonstans i gränslandet mellan peka-och-klicka-spel och tecknad film.

Och tja.

Det kan väl bli bra, det också.

Amanita har överraskat mig mången gång förut, så jag har höga förhoppningar, här.

Om inte annat så har jag ju redan sett på bilderna att det här kommer bli så charmigt att oavsett hur själva spelet är så kommer jag tycka det är alldeles, alldeles bedårande ändå.Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.