Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 27

KennyMan66627 dec 2017 12:59207 visningarKommentera: 0 !

Vi tar och betar av de sista luckorna en och en.I dag blev det prositen som noterade att vi har lucka tjugosju väldigt högt upp, i princip så högt vi kan komma, snett ovanför Kracko. Den luckan öppnar vi.Tja. Någon som verkar stå i taket. Eller luften.

Lucka 27 - Gravity Rush

Det var inga PSVita-spel med i den här kalendern, var det kanske någon som noterade efter att jag utsett ett Vita-spel till årets spel förra året. Lite för att i princip det enda jag faktiskt spelat på Vitan i år efter att jag klarade av Leifthrasir har varit Muramasa Rebirth, och det kunde inte vara med i kalendern ändå eftersom det är en mestadels port av ett spel som jag spelade igenom till Wii för många år sedan. Sen så har jag inte velat använda min Vita mycket innan jag fick ett skärmskydd på den, vilket jag äntligen faktiskt gjorde i år, även om det första försöket till det gick åt helvete. Men nu är det gjort och jag har spelat Muramasa med bättre upplösning och på OLED-skärm. Alltid nåt.

Gravity Rush köpte jag samtidigt som jag köpte Muramasa Rebirth, av någon här på Loading. Gravity Rush har jag inte testat alls, har inte ens satt in det i Vitan. Jag vet faktiskt väldigt lite om Gravity Rush. Men jag hade väl någon slags aning om att jag har hört att det ska vara bra grejer. Plattformspusselnågot, tror jag. Givetvis med gravitationsgimmick. Får väl se hur den fungerar.

Gravity Rush får stå lite som representant för att jag planerar att få fler Vita-spel spelade under 2018. Och det känns väl mest sannolikt att jag då spelar ett spel som jag redan äger. Även om jag har gett mig fan på att skaffa Dragon's Crown nästa år, och då skulle det få ännu högre prioritet än Gravity Rush.

Men jag får väl se till att klara av Muramasa först också.Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.