Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 28

KennyMan66628 dec 2017 22:13204 visningarKommentera: 0 !

Ja, snart är ju december över, Några få luckor kvar att beta av, då. Så vi tar tag i det.På vänster landmassa, till vänster om Kakashi, finns det en lucka som tillhör dagen. Det var det Fröken Keke som såg. Så den öppnar vi.Någon med ett rätt stort svärd.

Lucka 28 - Princess Crown

Så kommer vi osökt in på ännu mer Vanillaware.

Eller, tja. Inte riktigt Vanillaware. Vanillaware innan de var Vanillaware. När de fortfarande bara var en del av Atlus.

Princess Crown släpptes ju då 1997 till Saturn, bara i Japan. Det fick en PSP-port 2005, också bara i Japan. Efter att Muramasa och Odin Sphere fick remakes till Vita så har jag länge suttit här och hoppats på att Princess Crown ska få samma behandling, och då även till sist få sig en proper engelsk release.

Men tills dess så sätter jag min tillit till fanöversättningen (av Saturn-versionen) som har varit på gång ett tag och som jag sannerligen hoppas ska bli klar till året. Blir den det så är det bara att dra igång BizHawk och ge sig på föregångaren till Odin Sphere (Odin Sphere och Muramasa är mer eller mindre Princess Crown 2 och 3).

Ett sidoscrollande rollspelsactionäventyr med underbar grafik, flera karaktärer att spela som och så en prinsessa med ett stort vapen.

Vad mer kan man begära, liksom?Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.