Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 29

KennyMan66629 dec 2017 22:48201 visningarKommentera: 0 !

Så går vi vidare och tar oss an de sista luckorna.Fröken Keke fortsätter briljera såhär i mellandagarna och fann att det längst till vänster på höger landmassa, invid en gul fyrkantig byggnad, och framför Lubella, finns en tjugonia. Vi ser efter vad vi har där.En polisbil. Är det något brott på gång?

Lucka 29 - Grand Theft Auto V

Det finns en historia bakom varför jag tror att jag kommer spela Grand Theft Auto V nästa år. Jag tänker dock spara den historien till den riktiga luckan för spelet i nästa års kalender (om det faktiskt blir spelat, då).

Grand Theft Auto-serien var ju i alla fall något jag började spela för länge sedan, men det var inte förrän Grand Theft Auto III som jag faktiskt försökte spela igenom dem såsom de var menade att spela. Den generationen var ju nice - Vice City får jag nog ändå säga var det bästa av dem. Jag har Liberty City Stories och Vice City Stories till PSP, men frågan är väl om jag någonsin faktiskt kommer att spela dem.

Efter San Andreas så hade jag i alla fall inget mer GTA att spela. Det blev ju ett GTAIV, och jag gjorde något försök att ge mig på det - men det kändes inte riktigt rätt. Så var det ju det att jag spelade PC-versionen, som var åt helvete trasig och buggig. Så jag lämnade det därhän, och det skulle dröja ett tag till innan jag fick det spelet som var den utveckling av vad Vice City och San Andreas hade gjort som jag egentligen hade velat ha i GTAIV - det var bara det att det spelet var Saints Row the Third. Spelade även Saints Row 2, som var som en uppföljare till San Andreas, och så Saints Row IV, där allt gick lite överstyr.

Saints Row-spelen hade en del småsaker som gjorde hela upplevelsen bättre, som GTA aldrig hade.

Jag vet inte om GTAV har de sakerna, men jag har hört mycket gott om GTAV. Och efter att Third Street Saints härjningar i både rymden och helvetet så kan det kanske vara kul med lite mer jordnära GTA-gameplay igen.

I den mån som "jordnära" går att applicera på Grand Theft Auto, då.Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.