Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

KennyMan666

31 Registrerad: 16 mar 2005 11:30 Senaste besök: I dag 01:12 Online: Nej

Hisings Backa https://corruption.next-era.net/ KennyMan666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kennys spelår 2017 - Lucka 30

KennyMan66630 dec 2017 18:03200 visningarKommentera: 0 !

Det lider mot sitt slut. Bara två luckor kvar. Måste ju finnas något kul kvar att hitta.Denna näst sista lucka upptäcktes av Fröken Keke. En bit upp i den högra stukturen, på planet med tre röda pelare, så finns nummer trettio. Den kan vi ju då öppna.Okej, den skär sig rätt kraftigt med resten av grejerna på bilden, men det är en streckgubbe. Som håller vad jag lovar är en burk bönor.

Lucka 30 - West of Loathing

Jag har spelat Kingdom of Loathing sedan 2006. Lite av och till, men runt 200n så blev jag aktiv på riktigt och jag kan nog ändå med fog hävda att jag i dag hör till något slags toppskikt av spelare. Även om jag inte riktigt har gett mig på att försöka vara bäst på saker (utom en grej som jag jobbar på), men tja.

KoL är ju då ett browserbaserat, turbaserat lättsamt RPG (typ) med svartvit streckgubbegrafik. Det får uppdateringar och buggfixar och sånt rätt ofta och det är väldigt kul.

Utvecklarna har tidigare gett sig på att göra andra spel. En gång, i alla fall. Word Realms hette det och det blev ingen stor succé. Jag spelade det aldrig. Det hade ingenting direkt att göra med KoL annars, men de som köpte Word Realms fick ett litet bonusföremål i KoL.

Men i år så släpptes det som de har lagt ordentligt med tid på under de senaste åren - West of Loathing. Ett spel som utspelar sig i samma universum som Kingdom of Loathing, på en annan kontinent som, ja, lär ligga väster om landet som Kingdom of Loathing sker i. Eftersom KoL bara består av stillbilder och text så är de en del äventyr där vi kan ha besökt den kontinenten, men vi vet inte helt säkert. Innan West of Loathing kom ut så gjordes i alla fall en så kallad challenge path där man fick spela som (en av) de tre klasserna från West of Loathing - Cow Puncher, Beanslinger och Snake Oiler (istället för KoLs standardklasser Seal Clubber, Turtle Tamer, Pastamancer, Sauceror, Disco Bandit och Accordion Thief, då). Har dragit igenom den med varje klass och ska lira den mer.

Men West of Loathing, då. Ett standalone, lättsamt RPG med svartvit streckgubbegrafik. Köpte det när det kom på GOG. Har inte lirat det än.

Men det är jag säker på att jag kommer göra typ så snart jag är klar med min magisterexamen. Om inte tidigare. Även om jag inte borde.

Men det har väl egentligen aldrig stoppat mig förr.Taggar: December, kalender

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.