Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

chips

31 Registrerad: 16 mar 2005 15:00 Senaste besök: I dag 15:45 Online: Nej

Göteborg chips

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

En spelares dagbok

chips14 dec 2008 23:13402 visningarKommentera: 5 !

Jag har ett problem. Egentligen inte alltför stort men för mig är det jobbigt. Jag spelar för lite. Så hur mycket spelar jag? Mja, i runda slängor blir det väl kanske i snitt en timme om dagen. Ibland lite mindre ibland lite mer.

I grund och botten är väl det inte alls lite egentligen. Men för mig är det så. Varför? Jo, jag köper för mycket spel.

I skrivandes stund har jag ca 40 spel som jag ej har klarat av till PS2 NGC och Wii. Spel jag känner att jag försummar. Dels har jag varit i en svacka där jag inte spelat. En svacka där jag dock inte slutat köpa spel.

Jag är grymt sugen på att köpa en 360 men att fortfarande ha så många oklarade spel bakom mig gör det inte lätt att motivera ett köp. JAg behöver inte en till konsol jag behöver mer fritid.

Så med detta skrivet så ska jag nu med vinterlovet annalkande börja spela mer spel. Jag har planer på att iaf försöka klara ett spel i veckan kanske. Inte för att jag tror att jag kommer klara av det. Men det är dumt att inte ha ett mål. Sen är det vissa spel såsom FFX där jag egentligen bara har slutbossen kvar. Varför? För att jag ville få allt och spenderade därmed tid på att springa runt istället för att klara spelet och sedan inte orkat ta mig igenom slutstriderna som nu borde vara ganska lätt egentligen.

Så nu börjar det, efter tentorna, en liten bloggserie som då och då dyker upp som förklarar min väg genom de spel jag ska klara och håller på att klara.

Mål nummer 1 klara Resident Evil 4: Wii Edition. 4 timmar in är jag i ett frustrerande rum där jag dör och dör och dör. Men bra är det ändå. Efter tentan så ska det spelas rejält.

« Till bloggen

Kommentarer

robiin14 dec 2008q

Gör ungefär samma sak :). Vi kan heja på varandra :D. Jag skriver om det i min blogg (:

bleunt14 dec 2008q

För många spel. För lite tid. :(

chips14 dec 2008q

bleunt:

För många spel. För lite tid. :(


Helt klart. Och då är jag fortfarande inne i förra generationen och köper de flesta spelen. Hur ska jag hinna med den nya egentligen?

robiin:

Vi kan heja på varandra :D


Yes! \o/

hansomsover15 dec 2008q

chips:

Helt klart. Och då är jag fortfarande inne i förra generationen och köper de flesta spelen. Hur ska jag hinna med den nya egentligen?


Det är sånt som gör folk till retrospelare :)

Q_bee15 dec 2008q

Jag mår lite dåligt just nu eftersom jag inte har köpt alla jag vill ha. Dels för att jag inte har tid att spela dem och dels för att jag inte har råd.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.