Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

chips

31 Registrerad: 16 mar 2005 15:00 Senaste besök: I dag 15:45 Online: Nej

Göteborg chips

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Chips liv med Xperia Play #1

chips 6 maj 2011 09:47768 visningarKommentera: 4 !

För ungefär en månad sedan skaffade jag min första smartphone. Det blev en Xperia Play. Har alltid vart intresserad av spelklimatet som råder på dessa telefoner. Xperia Play kändes som en perfekt inkörsport för mig.Nu en månad senare börjar jag sakta men säkert beta av de gratis spel jag såklart skaffade så snart som möjligt. det blev en ganska stor samling.

Först ut bland de avklarade var Handygames infeCCt. En del av er iMaskins användare känner nog säkert igen detta spel då det även finns tillgängligt i AppStore.Spelet är ganska självförklarande. Ett pusselspel vars uppgift är att täcka hela spelplanen med något växt-liknande rotsystem. Det börjar ganska simpelt med några få hinder, men ökar ganska snabbt för att även innehålla hål, korsningar m.m. Oftast så känns lösningen självklar när man startar en ny nivå. Men ju längre in i spelet man kommer desto lättare arbetar man sig in i ett hörn.Detta är ett spel som är lite svårt att lägga ifrån sig när man väl börjat. Dels för att varje nivå går ganska snabbt att klara. Men även att det känns väldigt givande varje gång en nivå är avklarad och massa blommor växer fram lite överallt. Det finns dock ca 300 utav dem så det tar ändå sin lilla tid att klara spelet.

Tyvärr är detta ett spel som man har svårt att gå tillbaka till när det väl är avklarat. Det finns ett poäng-system där man får ett visst antal poäng beroende på tid och man får avdrag när man gjort fel och måste backa några rutor. Men det känns aldrig värt tiden att öka dessa poäng när en nivå väl är avklarad.

I det stora hela är det ett litet kul tidsfördriv. Det är lätt att komma in i och lite svårt att lägga ifrån sig. Det finns en gratis version där man måste utstå 15s reklam efter var fjärde nivå. För er utan tålamod kan man köpa spelet för 8,92kr

Spelet får av mig 4/7. Ett perfekt tidsfördriv för kollektivtrafik eller när man har nån minut över. Men det lämnar inget större intryck när det väl är avklarat och avinstallerat.Taggar: Xperia Play, recension, infeCCt

« Till bloggen

Kommentarer

Avgrundsvrål 6 maj 2011q

Fyra av sju?? Jag kräver skalor från 0 - 7,5 minst!

chips 7 maj 2011q

Avgrundsvrål:

Fyra av sju??


Ja, bättre betygskala än 1-10 och lite mer alternativ än 1-5

Anonym 9 maj 2011q

Jag sitter mest och lirar emulator på min Xplay ^^ lirat lite asphalt 6 men mer har det inte blivit.. ska nog testa online RPG:et som finns för 80 kr nån gång framöver.

chips 9 maj 2011q

styris:

asphalt 6


Är det jag har fastnat med just nu. Har roligare än vad jag trodde att jag skulle ha. Så funderar på att titta närmare på Shift efter detta är avklarat.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.