Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 13:58 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #3

Tomas Engström 3 dec 2012 14:24410 visningarKommentera: 7 !

Det finns fyra saker man som besökare i min lägenhet väldigt snabbt lägger märke till att jag tycker extremt mycket om: Monster Hunter, sällskapsspel, anime och slutligen (givetvis) även Star Wars - gärna i kombination med LEGO.

Och därför sitter jag här med en kalender som varje dag föder en ny liten Star Wars-modell i just LEGO från en av sina 24st luckor.Idag är det dag 3, dags att se vad nästa lucka håller för spännande innehåll och hoppas på att det inte är en ny Jar-Jar Binks.Jag vill att ni lägger märke till den löjligt stora plastpåsen som de här bitarna kommer i. Inte för att vara den som klagar på miljöförstöringen och predika hur människan måste ta till vara på jorden och såna saker, för jag är inte riktigt den typen av person (även om jag absolut bryr mig, bara inte riktigt så till den graden). Men det här känns ändå väldigt onödigt och överdrivet.

Men men, de hade säkert någon baktanke med detta. Jag menar det där plastspjutet till exempel hade ju kunnat råka sticka hål på en mindre påse om det inte haft tillräckligt med utrymme att röra sig med, och endast Gud vet vad som hade kunnat hända då.Jag erkänner, jag tycker att det är lite coolt med inte bara ett spjut och en sköld utan även någon form av katapultmekanism på denna löst baserade whizbooma. Eller mekanism och mekanism, men "armen" som håller den där energikulan går i varje fall att röra på och om man bara trycker till ordentligt på rätt sätt så flyger plastcylindern faktiskt iväg en bit.

Faktum är att LEGO verkligen har tänkt på det här med kombinationen barn och lösa delar som kan "flyga iväg" och garderat sig för att slippa stämningar och mailbombningar från föräldrar genom att vidta följande åtgärd:Funneh ^^

Jag tror för övrigt att jag ska börja betygsätta innehållet i dessa luckor bara för nöjes skull, även om jag ju vanligtvis inte är den som tycker om att ta siffror eller bokstäver i min mun när jag ska värdesätta det roliga i någonting utan istället föredrar att ge en åsikt och försöka beskriva denna så tydligt som möjligt. Men nu kör vi, skala 1-5.

Den kombinerade whizboomen och vapenhållaren här ger jag 4/5 med motivationen "Vapen är alltid lite roligt och särskilt när de visas upp på ett prydligt sätt. Ett stort pluspoäng för den rörliga armen som där lyckas förvandla detta till en leksak av den högre nivån."Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentarer

Tomas Engström 3 dec 2012q

Och med detta kan man nog säga att Fröken Kekes tes om hur luckorna går igenom filmerna i kronologisk ordning nu är bekräftad.

Fröken Keke 3 dec 2012q

Bara för att jävlas har de säkert gjort uppdelningen obalanserad som fan. Tolv luckor Episode I, fem luckor Episode II, fyra luckor Episode III, återstående tre blir originalfilmerna.

Tomas Engström 3 dec 2012q

I så fall kommer jag på riktigt att bajsa i en kartong och skicka den till LEGO. Jar-Jar Binks kommer då att stå upprätt i skiten.

Keske 3 dec 2012q

Fan vad antiklimax om allt är från den nya franchisen, typ först episode 1-3 och sedan stuff från typ clonewars.

Tomas Engström 4 dec 2012q

Ja som sagt då blir det ett illaluktande paket till LEGO. Men nu ser man ju trots allt bland annat en Snowtrooper och en AT-AT på kartongen, så jag känner mig ändå trygg inför framtida innehåll.

Fröken Keke 4 dec 2012q

Lucka fyra!

Tomas Engström 4 dec 2012q

Fröken Keke:

Lucka fyra!


Jösses, tack för påminnelsen - jag har haft lite mycket att göra under dagen och totalt glömt bort luckan!

*prassla med*

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.