Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I går 16:58 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #4

Tomas Engström 4 dec 2012 19:42378 visningarKommentera: 4 !Aaaww yeaaah, it’s lucköppnartajm i Tomas ”ConraDargo” Engströms blogg!! De tre senaste dagarna har jag öppnat en ny lucka i min fantastiskt fina LEGO Star Wars-kalender och so far har detta gett utdelning i diverse figurer från Episod 1. Loadings egen lilla husvarg Fröken Keke var snabb med att komma fram till en liten teori om hur LEGO eventuellt kan ha delat upp de 24 luckorna så att de följer filmerna i kronologisk ordning, vilket i så fall skulle betyda hur denna fjärde lucka innehåller det sista som går att spåra till just The Phantom Menace.

Dags att ta reda på om trenden håller i sig och hur LEGO i så fall tänker avsluta den första filmen!Mmm jag gillar vad jag ser: stora gråa bitar. Detta för tankarna till 1) någonting mekaniskt av metall och 2) någonting stort.Fyra bitar på plats. Ser ni vad jag ser? *kissar lite förstrött i byxan*F*CK YEAH! Jag blir ärligt imponerad av hur mycket man kan göra med så otroligt få bitar, och lägg nu även väl märke till att den här faktiskt inte har några som helst specialdelar heller utan allting är verkligen klassiskt LEGO – så när som på färgen på motorbitarna som jag inte har något minne av existerade när man var liten. Men en sådan petitess är verkligen inget att klaga på, om LEGO så färgar någonting Pikachu-gult (precis som fläcken på mina byxor i detta ögonblick, j/k) eller Hello Kitty-rosa för att en hel modell eller bara liten detalj ska se mer rätt ut så är det verkligen helt okej för mig.
Och så länge som någonting inte består av till 80% specialgjorda bitar så är jag okej med att man tillverkar sådana också.

Tack för vad som eventuellt är en fin avslutning på Episod 1 (jag ser nämligen på denna som mer av en Venator-class Star Destroyer från perioden med klonkrigen och inte det som dyker upp i Episode 4: A New Hope).

Betyg: 5/5
Motivering: Att med så få delar och dessutom av helt klassiska sådana lyckas göra en modell så trogen sin faktiska motsvarighet är inte bara imponerande och också roligt att se. LEGO kan fortfarande sin skit.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentarer

Keske 4 dec 2012q

Man behöver ju inte ens någon fantasi för att se vad det är. den börjar kännas värd nu den där kalendern

Tomas Engström 4 dec 2012q

Keske:

den börjar kännas värd nu den där kalendern


Så sant! Det här var verkligen en av de modeller som jag hade hoppats på få se.

Keske 4 dec 2012q

Btw kommer du göra en best off lista för 2012 år i brädspel? märkt att vi har väldigt lika smak och vid jul blir det alltid några nya inköp.

Tomas Engström 4 dec 2012q

Ja det kommer jag absolut att göra! Den temaspecialen är planerat till antingen veckan innan julafton eller under mellandagarna, men innan årets slut kommer det iaf ett sådant avsnitt :) Roligt att få höra hur vi är lika i smaken!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.