Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I går 13:58 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #6

Tomas Engström 6 dec 2012 18:11421 visningarKommentera: 0 !En fjärdedel av kalendern avverkad! Idag öppnas den sjätte luckan av 24st och det känns ju nästan spännande om man vill vara sådan. Och det vill jag, annars hade jag aldrig ens skaffat den här kalendern (nu fick jag den ju förvisso men det hör inte hit).Oliiiidligt spännande vad detta ska vara för något!

*trollface*Jag har genast en första klagan och det är hur tomt det känns med en Battle Droid av typen B1 som inte kommer med något vapen. Jag lägger dock snabbt märke till att bröstet är rödfärgat och inte rött, samt hur modellen heller ej har någon färgfläck på huvudet – vilket tyder på att detta inte är en B1 av högre rang utan förmodligen endast en säkerhetsrobot. Förvisso hade man väl kunnat ge den ett vapen i alla fall, eller bara någonting för att lättare kunna upprätthålla säkerheten. Men istället har en Security Battle Droid mer avancerad programmering så vi säger väl att denna är utrustad med ett skarpare sinne och därför inte behöver något skjutvapen.
Pluspoäng för att modellen kommer med två armtyper: en rak och en böjd.

Betyg: 2/5
Motivering: Lagom snygg modell – väldigt ikonisk för sin tid om än långt ifrån lika personlig som en Stormtrooper. Pluspoäng för att man ”vågade” välja säkerhetsmodellen över den vanligare stridsmodellen, samt för de två medföljande armtyperna. Ett litet vapen hade dock varit än roligare och lyft upp den starka 2:an till en välförtjänt 3:a.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.