Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 13:58 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #10

Tomas Engström10 dec 2012 18:30304 visningarKommentera: 1 !Tänk att en påse med plastbitar av så otroligt tråkiga färger kan lyckas göra en så glad. Jag blir ju personligen väldigt uppjagad av att se just de här färgerna i min Star Wars-kalender eftersom de genast får mig att tänka 1) AT-AT och 2) AT-ST (ni vet de stora fyrbenta respektive tvåbenta maskinerna från i synnerhet Episode V).

Och jag vet ju dessutom väldigt säkert att åtminstone en av just dessa två så ikoniska transport- och anfallsmedel kommer att levereras i någon av luckorna då kalenderns förpackning redan har skvallrat om detta.

Kanske är det dags för detta nu?Det var dags för det... *håller tillbaka ett överförtjust högtonat ljud*

Roligt också hur det blev just AT-ATn som kom direkt efter AT-AT-befälhavaren från gårdagens lucka. Coincidence? Jag är då nöjd i vilket fall som. Kalendern har verkligen presterat bra nu de senaste dagarna! Jag börjar ju även undra om det kanske kan vara så att vi nu lägger prequel-trilogin bakom oss – nu med två figurer/modeller i rad som kommer från den klassiska trilogin? Förvisso bevisar dessa två att man verkligen inte går i någon som helst kronologisk ordning, så jag tror det är att hoppas på för mycket att resterande 14 dagar skulle se likadana ut (särskilt som jag ännu inte har sett till Darth Maul i sina tomtekläder – ytterligare ett innehåll som förpackningen så praktfullt visar upp).

Betyg: 4/5
Motivering: [love] Det är en AT-AT, vad mer kan man säga? En något fulsöt modell i sitt lite halvklumpiga utförande men fortfarande väldigt charmig och faktiskt smart gjord. Jag är särskilt road av att ”huvudet”/cockpiten går att röra på och hur man har valt att låta dessa bitar sitta uppochned för att den bit som får agera MS-1-kanoner ska passa in.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentarer

Keske10 dec 2012q

Fan vad söt den var.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.