Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 11:37 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #15

Tomas Engström16 dec 2012 00:37275 visningarKommentera: 0 !

Klockan är mycket, lucka #15 är försenad, jag är trött, morgondagen är även den väldigt schemalagd och händelsefylld. Låt mig därför få vara kortfattad med denna uppdatering av min LEGO Star Wars-kalender.

Innehållet i dagens, eller gårdagens beroende på hur man ser det, lucka:Jag när luckan öppnades:

Sadister är dem allihopa – Snowtroopers. Obviously.Och eftersom LEGO inte ville sätta ett vapen i handen på figuren så gjorde jag det istället, nu när jag ändå fick möjligheten efter lucka #14.

Jag tänker fortsätta att vara kortfattad och helt enkelt säga att jag är nöjd. Snowtroopers är galet coola i sina hjälmar och springer dessutom omkring med gevär istället för pistoler. Gevär är coolare än pistoler. Förutom i Han Solos fall – han är coolast med sin DL-44 heavy blaster pistol. Men så är den ju också av en lite fetare klass än säg en Scout Blaster (Scout trooper blaster pistol om vi ska vara petiga).

Jag kan för övrigt typ iscensätta ett litet Hoth-diorama med allt det som den här kalendern har gett mig som kommer från just The Empire Strikes Back. Galet, men så är ju också just den filmen bäst :3

Betyg: 3/5
Motivering: Snowtroopers. Nuff said. Tråkigt att den inte kommer beväpnad, roligt att personen har ett sjukt sadistiskt uttryck under sin hjälm.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.