Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 16:20 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #18 & 19

Tomas Engström19 dec 2012 15:52272 visningarKommentera: 0 !

Eftersom jag tog på mig för mycket att göra igår och på så vis inte hann med att rapportera någon lucka så får det helt enkelt bli en dubbel idag – vad gömde sig egentligen bakom lucka #18 och vad har dagens lucka #19 presterat?Ah så klassiskt och vackert – en gammal rebellsoldat från Episod IV med sin tjusiga alienformade hjälm och präktiga byxor samt väst. Varför ska man dra på sig en otymplig rustning för när man kan gå omkring och se moderiktigt ledig ut? Särskilt när Stormtroopers ändå är sådana krattor på att sikta – kanske på grund av just hur deras mundering sitter.

Jag gillar verkligen Rebel troopers och deras utseende, och vad som glädjer mig alldeles extra mycket med den här figuren är ju att den blir så komplett när jag sätter en Scout Blaster från lucka 14# i dess hand.

Betyg: 3/5
Motivering: Det finns egentligen ingenting speciellt alls med den här figuren, hur personlig som den än må kännas för mig. Ansiktsuttrycket är okej, kläderna är genuina, hjälmen ser cool ut och har ett löstagbart visir – som dock inte fyller någon ”vettig” funktion (ej går att fälla ned) men just att LEGO ändå väljer att använda sig utav en sådan bit istället för att bara måla på ett visir, gör saken lite bättre. En tjusig figur trots bristen på tillbehör, tacksamt nog har man gett bort ett passande vapen i en tidigare lucka.Men ooh så trevligt detta ser ut – sandfärgade bitar!! Lucka #19 gör mig alldeles full av förväntan om någonting mer trevligt från just Episod IV, såsom en liten miniatyr av Lukes hus eller något annat från farmen som till exempel en droid? :DDet var förvisso en droid men absolut inget som kommer från A New Hope eller ens Tatooine. Istället är detta förmodligen ett försök till att avbilda en ASN courier droid – samma robottyp som Zam Wesell använder i Episod 2 för att försöka lönnmörda Amidala.

Och det här blev ju en schyst sådan, kan jag tycka. Är inte helt säker på varför man har satt en antenn på modellen, men så är ju också just den droid som Zam använder sig utav en modifierad modell, anpassad att kunna tjäna sitt eget syfte som en lönnmördares verktyg.
Eller så är jag bara helt ute och cyklar och man menar egentligen att efterlikna någonting helt annat, men jag kan i så fall inte riktigt komma på vad för någonting :P

Betyg: 3/5
Motivering: En intressant konstruktion av varierande, ganska snygga bitar. Ingenting alltför speciellt men heller inte ful utan bara väldigt lagom och snäppet över vad som för mig är godkänt.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.