Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Tomas Engström

Registrerad: 29 apr 2005 14:13 Senaste besök: I dag 11:37 Online: Nej

Umeå http://www.youtube.com/ConraDargoRecenserar

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

ConraDargo och LEGO-kalendern - lucka #22

Tomas Engström22 dec 2012 14:10370 visningarKommentera: 0 !Det bjuds på färgglada bitar idag den 22:a december i lucka #22 på min LEGO Star Wars-julkalender. Det ska helt klart bli spännande att se vad man har kokat ihop för någonting av allt detta, särskilt med så många sluttande brickor! Jag erkänner mig helt clueless.Ooh jaså minsann, från ett privat rymdskepp till ett annat: Darth Mauls Sith Infiltrator.

Det här originalet har ju en rätt så underlig men också intressant design, tycker jag. Det är typ som om man skulle fästa en bredare version av en X-wing-nos på en kompakt TIE Advanced. Kanske inte den snyggaste skeppsdesignen men för mig så är denna ändå en av de bättre från just den nya trilogin.

Modellen är jag faktiskt nöjd med; det är väldigt tydligt att man syftar på just en Sith Infiltrator, kantigheten till trots, men det där användandet av diskarna ställer jag mig väl lite tveksam till då jag inte fullt förstår allt det där röda... Visst har ju originalet en del röda partier på sig, men inte till denna grad. Jag tycker snarare att man hade kunnat ignorera den röda disken helt och istället försökt få plats med ytterligare en grå även på undersidan – för att verkligen få fram den här klotformen som cockpiten har.
En liten pluspoäng för den blå biten som sitter baktill och försöker ge illusionen av en aktiv motor, även om det inte ser riktigt lika snyggt ut som på Star Destroyern.

Betyg: 2/5
Motivering: Något kantig och med lite väl mycket rött i sig, men ändå väldigt tydligt designad och trogen originalet.Taggar: Lego, star wars

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.