Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 23:37 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

E.S.T.P - Extremt Sen Till Partyt

Nicke Karlsson 4 dec 2013 10:321118 visningarKommentera: 2 !

...Jag anade att det skulle hända, men jag ville inte riktigt.
När The Last of Us premiärvisades kände jag suget, hypen….Det får inte vara sant, att det till synes bästa spelet för hela konsolgenerationen ska släppas precis när den nya generationens hårdvara gör intåg...Ska jag behöva köpa ett Ps3 för att spela detta?
Som om det inte vore nog skulle Gran Turismo 6 också komma till PS3…

Förra veckan gjorde jag slag i saken och köpte ett Ps3 Slim av Chaz här på forumet (tack för en schysst deal) och jag hämtade ut det igår. Jag skulle inte hinna få något spel, så jag sprang iväg och köpte Tomb Raider för 299:- för att ha något att spela för att testa konsolen.

Inkoppling och uppstart gick smärtfritt.
Skapa PSN-konto och PS+ gick också riktigt smidigt, förutom att ingen av mina vanliga “spelnicks” ville gå igenom - så det fick bli iLL_SickMitch….
Kontrollen känns förundransvärt bekväm och familjär, trots att jag inte hållit i en Dual Shock sedan typ 2006 då jag hade ett ps2.

In med Tomb Raider - klockan är då 18.45 och jag vet inte riktigt vad jag ska förvänta mig...Nästa gång jag tittar på klockan visar den 03.45 och jag tackar högre makter för att jag inte börjar jobba förrän 13.00…

Det ska sägas att pga jag inte haft något ps3 så har jag inte spelat Uncharted, jag har bara Spelat AC III och Gears of War 1 och 2 som kan räknas in i AAA setpiecetonspelen. Kanske ska jag se det som en fördel, för jävlar så intense Tomb Raider är, och så vidrigt våldsamt det är...När Lara blir frågad av sina kamrater vad som har hänt på vägen så svarar hon bara “Det är en lång historia”. Om jag inte visste att detta är en Originstory så hade jag nog inte köpt att hon inte brytit ihop totalt och legat i fosterställning för att sedan frysa ihjäl och bli uppäten av vargar.

Jag har nu alltså en till konsol som bygger ut min befintliga maskinpark och utökar backloggen. Jag har beställt följande spel till mitt nya(gamla) Playstation 3

Killzone 2 och 3
Fallout 3 - GOTY Edition
Transformers - Fall of Cybertron - helt sjukt att dessa spel är så svåra att hitta, det finns ju ett War on Cybertron också...Har du det till antingen X360 eller Ps3 så köper jag det av DIG!

PS. Snart är det också dags för min lucka i Loadingkalendern 2013 och jag vill redan nu flagga för profaninteter i högsta grad. =PTaggar: PS3, Tomb Raider, playstation, Dual Shock, PSN, ps+

« Till bloggen

Kommentarer

Nicke Karlsson 5 dec 2013q

Då var Tomb Raider genomspelat till 100%...Dock på Easy, men det var en lagom utmaning tycker jag....

8,5/10 Fjällrävenbyxor utan tvekan.

Uppföljare? Ja gärna!

Anonym 6 jan 2014q

nice...
Auld_Monk så har mig i listan också...

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.