Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 21:41 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

En nulägesrapport.

Nicke Karlsson28 maj 2015 17:203277 visningarKommentera: 0 !

I helgen ska det spelas SPLATOON utav bara faan - det kan jag lova er! Har sett fram emot det här sedan det utannonserades. Tyvärr missade jag alla tillfällen att testa spelet, men kanske var det för det bättre.

Annars sitter jag nu och spelar AC4 - Black Flag i kölvattnet av min spelbudget och att backloggen måste göras något åt.

Tidigare i månaden körde jag färdigt Far Cry 4..Och jag måste säga att det är lite tårta på tårta att köra två Ubisoftspel på rad, men valt är valt.
En sak har jag iallafall kommit fram till gällande både Far Cry 4 och Black Flag - Musiken och ljuddesignen är verkligen på topp.

När det gäller spelbudgeten har jag nu: 2448,34:- kvar att handla för och jag kan säga redan nu att det kommer bli svårt att inte spräcka den. Det är ju dock första året jag försöker hålla igen så jag kapade rätt hårt för att se om det gick, så jag kan nog låta det skena iväg lite utan att det ska kännas som ett totalt misslyckande.Taggar: Splatoon, Ubisoft, Far Cry, assassins creed, Black Flag, budget

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.