Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 23:37 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

E3 för mig.

Nicke Karlsson23 jun 2015 21:323324 visningarKommentera: 0 !

En vecka senare.

Dygnsrytmen har hittat tillbaka.

Känslorna åter inom kontroll.

Tid för reflektion.

Mycket stabila presentationer av samtliga och många spel som verkar lovande, men jag upplever att mängden "off screen gameplay"-s på youtube är aningens färre i år.

En annan sak som är lite tråkigt är att många spel visste vi om i förväg och har sett rätt mycket av redan.

För även om det är otroligt kul att Last Guardian, Shenmue 3 utannonserades, så har det ju skrikits så länge om dessa två att det liksom bara är på tiden att de faktiskt utvecklas. Inget som förhöjer helheten på E3 2015 för mig.

Mycket VR har det varit och det är ju svårt att få grepp om via dataskärmen, men jag ser fram emot att få testa när tillfälle ges. Star VR ligger högt på min lista över ett VR-set som har features som lockar (210 graders field of view)

Hololens fick en mycket lyckad visning och den Halo-visning som hölls bakom lyckta dörrar prisas av Jeff Gerstmann och det kan jag inte se som något annat än ett hoppfullt tecken.

Nintendo floppade enligt många med sitt Digital Event, och visst var det en känsla av besvikelse när man såg det, men i efterhand har iallafall jag sansat mig och tänker inte döma ut varken Metroid Prime - Federation Force, Star Fox 0, Mario & Luigi Paper Jam eller Legend of Zelda: Triforce Heroes.

Däremot var ju Nintendo World Championship en riktigt lyckad tillställning och inget kunde väl sälja in Super Mario Maker lika bra som att se de två finalisterna ställas på prov på 3 banor skapade av Nintendo Treehouse.

Microsoft kammar nog hem min buckla för best in show tack vare ett högt tempo, många spel, 2 nya IP:n, bakåtkompabilitet och Hololens.

Sämst? Square Enix.....Jesus christ...Den awkwarda stämningen när alla skulle ställa sig på rad och ta emot applåder till en dåligt loopad ostig musikslinga....Huvva!!!Taggar: E3, Hololens, Microsoft, Sony, Nintendo, Morpheus, last guardian, Shenmue, Star Fox, nwc

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.