Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 21:41 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Inköpsstopp bl.a

Nicke Karlsson21 sep 2015 21:263689 visningarKommentera: 0 !

Budgeten har spräckts tillräckligt...

Som tur är har ju Super Mario Maker levererat på en skyhög nivå, och jag har ju därtill en myriad av spel att ta mig an ändå.

Annars då?

Min eskapistiska ådra börjar göra sig påmind. Tavlor med berg har köpts, jazz har börjat flöda ur högtalarna, alkohol har börjat intagas - Inte på en ohälsosam nivå (om det nu inte vore så att det var ohälsosamt från typ första droppen)

Min närmsta vän och hans familj har köpt ett renoveringsobjekt till hus - där kommer jag spendera den tid jag kan och är önskvärd.

_________________________________________

Mitt hem är inne i någon slags förvandling utöver de tavlor jag nämnt - 7 kilo kabel av stenålderssnitt har slängts (s-video, komponent, kabelbredband, SCART, VGA, - u name it.) Hittade typ 15st "skrivar-usb-kablar" trots att jag bara har 2 ljudkort och 2 skrivare.....

Dokument har kastats - manualer på prylar jag inte längre äger, räkningar som har betalats och digitaliserats sedan länge...

Jag har nog gjort upp med mitt förflutna lite, nu när jag tänker efter...En mild 30 års kris...

Till sist så har jag äntligen, på riktigt, tagit mig an att rippa alla mina DVD:er och lägga dem på en NAS. Ska bli helt jävla underbart att ha gjort det och kunna se allt på alla mina enheter och var jag än befinner mig - gratis.
Nog för att mycket finns i bättre kvalitet på Netflix - som jag likväl betalar för, men många filmer finns ju inte där trots allt, och kommer aldrig att göra det heller.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.