Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 21:41 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Winter is coming...

Nicke Karlsson 8 jan 2016 17:083107 visningarKommentera: 5 !

Julledigheten är nu över och kylan har kopplat grepp om tillvaron. -32 grader är det ut när jag skriver detta och det märks av i samhället. Personligen gör det mig inte allt för mycket..Sällan får man dra nytta av sina underställ, tjocksockar, mössor och handskar riktigt ordentligt - så varför klaga..bättre att se utmaningen =)

Nåja. 2016 är här och mitt nyårslöfte i år är att läsa mer böcker och jag mjukstartade inte direkt utan dök ner huvudstupa i A Song of Fire and Ice och är nu halvvägs in i första boken - A Game of Thrones.

Boken har fängslat mig mer än jag trodde och jag gillar verkligen upplägget med att istället för kapitel så byter man huvudperson att följa. Mycket smart och enkelt att hänga med.

Jag har ju lyckats hålla mig undan den här serien rätt bra..Har inte spelat spelen och jag har aldrig sett ett helt avsnitt av TV-serien heller...Men jag måste säga att jag kommer nog vara sugen på att se serien när jag har läst färdigt böckerna.

På spelsidan har jag den senaste tiden spenderat min tid i ett virtuellt London i AC: Syndicate och jag spelade klart storyuppdragen för några dagar sedan. Väl godkänt spel och milsvida bättre än Unity någonsin var.

Nu är frågan om jag ska ta tag i Witcher 3 igen eller om jag ska sprätta plasten på MGS:V TPP...Jag har ju drygt två månader på mig nu innan spelsläppen börjar ordentligt. Det som hägrar på nysläppssidan framöver är ju expansionen till Dying Light, men såklart även Firewatch och Far Cry Primal.

Well...det var väl vad jag hade att säga för den här gången.

Hoppas ni får ett fantastiskt 2016 allihopa.

PS. Fan vad Tour de Ski inte är något jättenöje att se - varken med svenska ögon sett eller med snölängtande ögon att se...Fan vad lite snö det är.Taggar: 2016, nyår, Game of Thrones, stark, assassins creed, Syndicate, one, -34

« Till bloggen

Kommentarer

Milton Caveman 9 jan 2016q

Snö och vinter i Sverige skall vara november, december, januari och februari. Inte framåt påsk!

Nicke Karlsson 9 jan 2016q

Vintern varar ju rent praktiskt här uppe i norr till slutet av april... Även om det kallas för vårvinter :)

Karl Hungus12 jan 2016q

Tour de Ski 2016 var av exakt alla anledningar den sämsta TdS någonsin och över huvud taget ett bedrövligt spektakel. Bedrövliga svenska insatser (jag tycker inte att Charlotte Kallas fjärdeplats, 7.40 minuter efter Johaug är en bra insats), norsk tråkdominans, ingen snö, omkastat program, idiotiskt upplägg med bonussekunder som dödade all "spänning" redan andra tävlingsdagen samt att tourens höjdpunkt - jaktstarten mellan Cortina och Toblach var bortplockad. FIS bör ta sig en rejäl funderare kring TdS fortsatta framtid.

Nicke Karlsson12 jan 2016q

Karl Hungus:

FIS bör ta sig en rejäl funderare kring TdS fortsatta framtid.


Ja bonussekundssystemet ( :-) )måste bort eller göras om helt klart.

Men gällande Kalla så var det ju iaf hennes bästa pist-klättring och näst bästa placering hittills så jag är glad för hennes skull iaf.

|Berra|23 jan 2016q

Tycker våren är den bästa tiden, framförallt i Mars.
Januari och Februari är en lång plåga på att ljuset ska komma tillbaka och solen skall dig åter värma.
Men då gillar även jag en riktig vinter i Januari och Februari. Det är härligt när man kan ta fram längdskidorna och åka i princip utanför gården, det sämsta som finns är en grön vinter.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.