Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Nicke Karlsson

32 Registrerad: 15 jul 2005 15:09 Senaste besök: I går 20:13 Online: Nej

NickMitch iLL_SickMitch SickMitch

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Nytt personligt rekord!

Nicke Karlsson 6 dec 2016 23:162236 visningarKommentera: 0 !

Första gången jag spelade Dark Souls var hos en polare. Det ögonblicket sitter fastetsat i mitt minne - antagligen för alltid.

Den förtryckande atmosfären, den komplexa kontrollen, tyngden i rörelserna, dödligheten och förtvivlan var så långt ifrån min komfortzon (läs Nintendo [smile]) jag någonsin kommit i spelväg, Jag var panikslagen varje sekund.

Det var nog 2012, cirka ett år efter att det släppts. Nu såhär 4 år senare är Souls ett globalt fenomen och för lite mer än ett år sedan skaffade jag spelet själv och började slå mitt huvud mot väggarna som kom i min väg.

Mitt tidigare rekord var att besegra Bell Gargoyls'erna och sedan bege mig ner till Blight Town för att sedan stänga av och inte spela igen på riktigt förrän för två dagar sedan.

Med inspiration från Svampriket, kände jag att det var dags att ta mig an skiten igen och nu sitter jag här 7 timmar senare och har med råge slagit mina tidigare insatser.

Jag besegrade Capra Demon för ungefär en timme sedan och nu håller jag på att mentalt förbereda mig för att bege mig ner i The Depths - Jag behöver grejen som gör det möjligt att uppgradera vapnet mitt mer.

Jag har nog fått smak för detta nu...Bättre sent än aldrig.Taggar: Dark Souls

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.