Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Assrocket

30 Registrerad: 21 sep 2005 21:04 Senaste besök: I dag 17:50 Online: Nej

Johanneshov http://cargocollective.com/erikmelin666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Braid messing with my brain

Assrocket31 okt 2008 03:06184 visningarKommentera: 2 !

I samband med att jag laddade ner Banjo-demot i onsdags passade jag på att köpa Ikaruga och Braid också. Det var evigheter sen jag spelade Ikaruga, det var till Dreamcast sist. Men det är hur fett som helst. När man kommer in i tänket och ögonen vänjer sig så är det det bästa man kan spela ungefär. Jag gillar att ens lasrar känns så köttiga att man kan spänga hela världen med dom om man vill, musiken är bra och utmaningen uppskruvad.

Har kört en del sen i onsdags och alltid fått rank C eller C+. Men idag: B! Jag gillar hur man märker att man blir bättre, börjar tänka på chains istället för att överleva.

Från hetsmönster till hjärngympa:

Det blev äntligen min tur att få köra Braid, som hela världen innan mig klarat igenom. Det är väldigt snyggt, mysig musik och våldtar ens hjärna. Vissa grejer är ganska enkla, spola tillbaka och använd samma nyckel igen och sådant. Men vissa grejer är ju helt tokiga. Har klarat två fullständiga pussel, ett pussel med en bit kvar och ett pussel med två bitar kvar. Ska ta mig an värld sex snart (som jag bara tagit några bitar på).

Min spontana reaktion när jag spelar det är att jag vill spela ett "riktigt" plattformsspel. Där ens fingerfärdighet sätts på prov istället. Men det är kul med problemlösningar också. Jag känner mig inte alls peppad på att försöka klara spelets speed run-utmaning, och kommer nog inte spela om det efter jag klarat känns det som nu. På så sätt känns Ikaruga som ett bättre köp. Men jag gillar Braid också, såkart. Det är en upplevelse!

« Till bloggen

Kommentarer

Si.K31 okt 2008q

Jag kände samma sak ang Braid. Spelade igenom det på en dag och sen satt man där och var mätt. Man hade ingen motivation alls att spela speed-runsen.
Det är ett sjysst spel trots allt, men 1200p känns lite högt för Braid.

Henny Bolmström31 okt 2008q

Jag kände tvärtom, spelet berörde mig så pass mycket att jag ville finna något sorts mervärde. Då kom stjärnorna och speed run väl till pass.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.