Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Assrocket

30 Registrerad: 21 sep 2005 21:04 Senaste besök: I dag 17:50 Online: Nej

Johanneshov http://cargocollective.com/erikmelin666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Demogaming

Assrocket31 okt 2008 16:30294 visningarKommentera: 3 !

Har laddat ner lite demos för att testa två utav höstens hetaste spel, nya Banjo Kazooie och Mirrors Edge. Banjo var kul att testa, speciellt då det var längesen de förra spelen kom och det var längesen de spelen var bra. Så det kändes kul att detta verkade inte var samma gamla skåpmat (även om det verkar vara mycket samlande). Demot var ganska stort, så stort att jag slutade spela för jag kände att jag kom för långt in i spelet och vill inte göra om allt ifall jag skulle vilja köra hela spelet någon dag. Inte helt övertygad om jag kommer köpa det, kanske när det gått ner lite i pris.

Idag släpptes demot på Mirrors Edge också, Gears2 i all ära, men det är detta spelet jag varit mest sugen på i höst. Och det var ungefär vad jag hade förväntat mig, snyggt och smidigt (men knapparna var lite konstiga, hoppa med RB någon?). Och detta demo var precis lagom långt, gav en sug efter mer.

« Till bloggen

Kommentarer

Henny Bolmström31 okt 2008q

Fast att hoppa med RB känns ju rätt så naturligt, skönare än att hoppa med typ X. I FPS skjuter man ju alltid med RB, här står hoppen i fokus och därför får knappen den användningen istället.

Anonym31 okt 2008q

Jag tyckte att hoppa med LB var ganska bra. (RB vände man sig 180grader)

Demot var helt klart awesome, perfekt utfört, lagom längd. Jag är riktigt imponerad.

bleunt31 okt 2008q

Mirror's Edge-demot var sjukt bra producerat tycker jag. Bra scriptat. Eller vad man ska kalla det. Men ja, hoppknappen ändrar man gärna, typ.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.