Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Assrocket

30 Registrerad: 21 sep 2005 21:04 Senaste besök: I dag 17:50 Online: Nej

Johanneshov http://cargocollective.com/erikmelin666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Achievments förstör mitt sätt att spela.

Assrocket30 nov 2008 22:30342 visningarKommentera: 4 !

Har börjat spela igenom Dead Space, genom att bara klara det med det första vapnet. Jag fick för mig att göra det bara för att min vän gjorde det för man får en achievment. Achievments som jag intalar mig själv att jag inte bryr mig om. men ändå sitter jag och spelar det där spelet jag tycker är för läskigt att spela själv för att klara det, när det finns massa fler, feta vapen.

Mitt förra spel-jag hade inte tvekat på att kötta med de andra vapnena också, men mitt nya måste klara det med det första vapnet. På samma sätt jag var tvungen att försöka klara en bana på Mirror's Edge utan att skjuta (det borde för övrigt finnas en achievment man får om man dödar alla med vapen).

Jag vet inte varför jag gör såhär. jag bara gör det. Kanske för att bevisa för mig själv att jag också kan, det känns liksom som att man är en sämre spelare om man inte lyckas låsa upp vissa achievments. Istället för att peppas till att klara spel på olika sätt så ska man belönas om man klarar dom på de drygaste sätten tänkbart. Och belöningen är inte ens värt nånting.

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym30 nov 2008q

Tycker Achievments och Trophies förlänger spelens livslängd på ett bra sätt.

Anonym30 nov 2008q

Vet inte riktigt men det är något speciellt med achievements... det är bara roligt att försöka ta dessa svåra :P

Jimmy Seppälä30 nov 2008q

Heh. För mig har achivements öppnat något nytt för mig. Jag ser på saken annorlunda, man tävlar med sig själv.
Achivements är som ett uppdrag som inte finns i själva spelet, men ändå. Förlänger spelet, gör så att man kanske vill spela om.

Mirror's Edge klarade jag ut 2 gånger under samma helg för att klara det på Hard. Just pga. achivements annars hade jag nog aldrig spelat det på hard men nu blev det mycket roligare, konstigt nog.

Reutermos30 nov 2008q

Jag känner igen mig! Fick PRECIS samma tankar när jag lirade dead space!

Men jag tänkte över det.. ville jag verkligen det här... (fuck, låter som någon jävla sexdebut) och jag kom fram till att det här var bara en annan sorts utmaning!

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.