Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Assrocket

30 Registrerad: 21 sep 2005 21:04 Senaste besök: I går 22:59 Online: Nej

Johanneshov http://cargocollective.com/erikmelin666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Loading 100%

Assrocket 3 dec 2008 04:22536 visningarKommentera: 6 !

Har suttit lite nu och testat. Lagt in spel och betygsatt.

Det första jag slås av hur mycket spel det saknas. Väldigt många. De läggs ju såklart in efter hand, men ändå.

Sen hur man lägger till spel, går bara att lägga in ett åt gången? Om man till exempel söker på Super Mario Bros får man flera träffar, då skulle man ju kanske kunna ordna så man kan klicka i flera samtidigt.

Drygt att man ibland måste söka exakt på hur ett spel stavas för att hitta.

Sen skulle jag vilja ha typ som på filmtipset.se, att man kan jämföra filmer med varandra, och att det kommer upp en liten lista med personer som ahr liknande spelsmak. Det vore fint.

« Till bloggen

Kommentarer

Anonym 3 dec 2008q

Jag håller med dig, det är i princip ett perfekt sätt att leta spel som kanske skulle kunna passa en.

Det borde vara lite mer som en affiliate funktion också. "ifall du tyckte om det här spelet så kanske du skulle tycka om de här"

kungdavid 3 dec 2008q

Det är lite buggigt än så länge :/ :D

"Drygt att man ibland måste söka exakt på hur ett spel stavas för att hitta." ...? Om du söker på "zelda" hittar du massa Zelda-spel. Om du söker på "Selda" hittar du inget, men det gör du väl inte på andra söksidor heller?

(eller har sökfunktionen ändrats mellan det du skrev inlägget och nu? )

Tanken är att speltitlarna ska vara så rätt så möjligt sen.

David Grundström 3 dec 2008q

När jag la till min spelsamling klickade jag på "plus:et" med scrollknappen, alltså öppnade det i en ny flik, vilket gjorde att jag kunde lägga till många spel snabbt!

Assrocket 3 dec 2008q

kungdavid:

Om du söker på "zelda" hittar du massa Zelda-spel. Om du söker på "Selda" hittar du inget, men det gör du väl inte på andra söksidor heller?


Mjo, men till exempel är man tvungen att skriva Mirror's Edge, det duger inte med Mirrors Edge. Klart det ska vara någorlunda nära, men om man ser på Googles sökmotor så får man även förslag om man råkat skriva fel. "Menade du..."

aidsbrain:

När jag la till min spelsamling klickade jag på "plus:et" med scrollknappen, alltså öppnade det i en ny flik, vilket gjorde att jag kunde lägga till många spel snabbt!


Haha, ja, så kan man såklart också göra!

Cthulhu13 maj 2010q

Hej Assrocket! Detta med spelavdelningen är något som ligger mig varmt om hjärtat, funderar på hur man skulle kunna få fart på loadings lilla patrull så att spelavdelningen går från rätt kul till, ja jättebra, liksom. Det är som att den finns men nu händer inget mer. Ibland dimper det in lite nya spel, men inte så mycket mera. Och vad jag ser, det går inte ens att ta bort betyg man satt helt och hållet, bara ändra sifferbetyget. Weird. Skulle va sjukt kul med en utökning så att allt blir mer likt filmtipset. Och jag chockas ständigt över hur få loadare som varken lagt in spelsamling eller betygsatt spel...varför inte, det är ju jättekul!? Tycker jag iaf. Det borde startas en tråd där det hetsas lite kring allt detta. Mer spel!

Assrocket13 maj 2010q

Cthulhu:

Hej Assrocket!


Hade också varit peppad på om det blivit en mer integrerad del på Loading. Men ja, nu är det forumet som är viktigast ändå. I alla fall för min del. Kändes som att hela Loading 100% föll lite i glömska.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.