Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Assrocket

30 Registrerad: 21 sep 2005 21:04 Senaste besök: I dag 22:59 Online: Nej

Johanneshov http://cargocollective.com/erikmelin666

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mega Man och urban myths

Assrocket12 jul 2008 12:51245 visningarKommentera: 3 !

I samband med Mega Manathonet ( http://www.megamanathon.com/ ) så kom jag att tänka på när jag fick händerna på Mega Man X till SNES första gången, fantastiskt spel som ännu håller idag.

Det var den hetaste titeln man kunde äga då, och när min bästa kompis brorsas kompis (heh) fick reda på att jag hade det blev han upp över öronen förtjust och ringde hem till mig varje dag tills han fick låna det.

Så någon vecka senare kom han hem till min vän, mallig över att han klarat spelet, och han hade dödat sista bossen med den så kallade "eldbollen".

Vi var övertygade om att han ljög.

Fram tills återutgivningen släpptes i slutet av förra konsolgenerationen, så kunde man läsa i en speltidning i en liten sån där sidonotis att man kunde få Hadouken, och jag plockade upp X igen och hittade uppgraderingen och min bästa kompis brors kompis fick sin upprättelse. 13 år senare.

« Till bloggen

Kommentarer

Eklund12 jul 2008q

An epic tale of Megamen and fireballs.

Anonym13 jul 2008q

YEAH!

Tuve13 jul 2008q

Hörde om den men ville inte ta den då jag hörde att man var tvungen att göra självmord så många gånger. Gillade inte att döda min hjälte. Dock så togg jag den en gång enbart för att kolla ifall man kunde besegra Sigmas sista form med den med ett skott. Jävlar vad jobbigt det var då man var tvungen att ha fullt liv för att utföra dem. Och det var fanimej inte lätt att utföra. Men jag lyckades att skjuta honom en gång med den. Tror den tog hälften av hans liv.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.