Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Loading, jag ger mig.

Briskbread 5 sep 2008 00:07367 visningarKommentera: 5 !

Det är över nu, jag orkar inte mer och jag ser ingen anledning att fortsätta kämpa emot. Ni har mig upptryckt i ett hörn och jag ser ingen annan utväg än att göra som ni säger. Kanske är det på grund av att Jason Mraz - I'm Yours började spelas eller så är det för att jag är slagen, men iaf så ska jag nu skriva ett inlägg, utan att klaga och det ska handla om spel.

Jag känner mig så blottad nu.

Vi kan backa tillbaka till 1997, för det är nog där vi alla känner igen oss mest. Nintendo64 var ny och jag hade precis blivit tre år gammal.

Det där var ett skämt, jag är inte fjorton år.

Jag hade en vettig ålder när Nintendo64 var ny (Ja, jag skrev just att fjorton inte är en vettig ålder men seriöst, vem kommer säga att det är det ?) men även min ålder kunde inte förändra den naivitet som finns i oss alla. De flesta här kan nog relatera till de första stegen i Super Mario 64, många här kan nog relatera till känslan när man tagit alla 120 stjärnor och kan ni seriöst påstå att ni inte försökte leta efter stjärna 121 ?

Jag vet inte vad det berodde på, kanske var det nyfikenhet, kanske var det självförnekelsen att spelet skulle vara slut, kanske var det den där personen man kände som svurit på att han sett en 121a stjärna som han nästan lyckades ta (Ricdeau ?) eller kanske var det att man var ung och dum ?

Jag har svårt att tro på det sista för efter minsta nämnande av en härlig easter egg i ett spel så ger man sig snabbt ut och letar, bara för att sen inse att man inte har tillräckligt med information och måste ut och söka på internet eller leta lite till. Vem här har inte spenderat timmar på att försöka låsa upp Sonic och Tails i Super Smash Bros Melee ? För ett jävla aprilskämt.

Den mystiska låten i Sound Test och Super Sonic-nivån som aldrig kom i Sonic 2, återuppliva Aeris, hitta triforce, isnyckeln och de där jävla äggen, att man faktiskt kunde döda Nemesis bara man sköt tillräckligt mycket, att kvarnen var sista nivån i Conker, vad ni nu har spenderat 20 timmar+ på.

Är det nåt spelarna skapar för att de inte vill att deras favoritspel inte ska ta slut ? Eller är det nån störd människa som hittar på alla rykten och sitter hemma just nu och skrattar när han tänker på att jag har spenderar fem timmar på att hitta "sista" stjärnan i SM64 ?

Jag tror inte det är det första alternativet, för vem har egentligen Final Fantasy VII som favoritspel ?

Kanske ska man skratta över att man har slösat bort så mycket av sitt liv...

Ok, jag kanske klagade lite, men dög det ?

Och nej, Cyphris, jag skriver inte till dig. Jag vet att du kommer att hitta nåt att klaga på (Du skrev ju inte om nåt speciellt spel, jag känner inte igen mig, jag var inte älskad som barn) så denna gång kommer jag helt enkelt inte svara på dina inlägg. Jag kommer inte ens läsa dem, jag ska helt enkelt radera inläggen så fort jag ser att det är du som skriver.

FÖR JAG BEHÖVER INTE GÅ ANGER MANAGEMENT.

« Till bloggen

Kommentarer

Faxtor 5 sep 2008q

Jag vägrar tro att man inte kan återuppliva Aeris! Det måste gå, det bara måste det!

parantes 5 sep 2008q

Phoenix Down... :P

robiin 5 sep 2008q

Jag försökte låsa upp Toad i SSB Melee. Det man skulle göra var omöjligt, men jag försökte flera gånger :(

Anonym 5 sep 2008q

Kvarnen i conker?

Briskbread11 sep 2008q

JohnnyWicked:

Kvarnen i conker?


De skämtar till och med om det i spelet att den skulle vara sista nivån.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.