Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Loading, ge mig vägledning.

Briskbread15 sep 2008 22:53182 visningarKommentera: 0 !

Nu är förstås rubriken lite vilseledande för egentligen så ska detta inte bara nå ut till Loading utan även till de som inte är registrerade men fortfarande läser. En till kommentar till dem; Vad är det för fel på er ?

Seriöst, registrera er. Kommentera också.

för att sammanfatta de gångna dagarna; Universitet, springa runt på stan, iPod, fattigdom, titta på när alla andra super, få pengar, beställa ram, vänta på ram, väntar fortfarande på ram...

Lägg till en kommentar om texten över, texten som är helt irrelevant till resten av bloggen, så har ni min vanliga bloggstruktur.

I nuläget verkar jag bara sysselsättas med programmering och det är väl kul, men då jag är ett bortskämt i-landsbarn så vill jag ha mer; Jag vill fortsätta göra film.

Jag kommer självklart inte göra om misstaget med "Kaniner kan inte orientera", jag har förstås lärt mig av det, därför har jag nu två bra polare som delar mina ambitioner, vilket består av tiosekundersfilmer.

Ungefär som en otecknad Cyanide and Happiness.

Det handlar bara om det där att man faktiskt ska orka/få tid till att starta alltihop. En start, för tre personer som gör film, är ett namn.

Loading, jag vet att ni läser det här för det förra inlägget hamnade på andra plats på topplistan. Jag skulle tacka men det känns som om ni borde tacka för att jag är så bra.

Loading, ge mig ett namn !

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.