Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Joshua Radin - Simple Times

Briskbread18 sep 2008 21:05170 visningarKommentera: 3 !

Jag kommer nu, helt seriöst, skriva ett seriöst inlägg på ett seriöst sätt.

Okej, kanske inte helt seriöst.

Okej, det är egentligen endast för att visa upp min nya toppbild. Pluspoäng till den som ser vem det är.

Men det kommer inte hindra mig från att skriva ett bra inlägg, så nu kommer det; Mina åsikter om Joshua Radins senaste skiva.

Jag vill öppna med att We Were Here, hans förra skiva, var den enda skiva som jag tyckt om alla låtar på. Simple Times är den andra.

Stilen känns igen, det är Joshua Radin som han alltid varit och som han troligtvis alltid kommer att vara. Normalt så är det lugn musik som en av mina polare beskriver som deprimerande och även om flera av oss började gråta av Bens begravning i Scrubs när låten Winter spelades så kan jag inte göra annat än att påstå att hans musik gör mig glad. Glad på ett sätt som bara muffins annars kan åstadkomma.

Det är inte det gladaste jag är men glädjen känns liknande.

Låtarna på skivan går igenom bra och det finns inget jag hellre lyssnar på när jag och mina polare röker på, det finns ingen annan musik som går igenom mitt huvud när jag misshandlar dagisbarn och det kommer i samband med adrenalinrushen som uppstår när jag rånar Konsum på choklad.

Alla låtarna håller en hög nivå men två sticker ut lite extra mycket. Det som loopar oavbrutet i min iPod, en iPod Touch 32GB, är Brand New Day vilket jag anser är den bästa låten på skivan. Den andra låten som sticker ut är We Are Okay, dock inte på ett bra sätt. Låten påminner mig om musiken från Disneys Tarzan, och då menar jag inte de bra låtarna från filmen.

För det finns inga bra låtar i Disneys Tarzan.

Men Joshua Radin gör bra musik, musik som passar perfekt att spela upp i en iPod Touch 32GB, ungefär som den jag har.

I min iPod Touch 32GB så brukar jag även spela upp House och Scrubs-avsnitt, men det ska vi inte gå in på nu. Nytt stycke nu.

Ni måste inte gå och köpa skivan på direkten, ni kan vänta tills det blir ljust ute eller stanna inne och köpa via iTunes. Men jag rekommenderar att ni iaf kollar upp några av hans låtar på Youtube eller hans hemsida http://www.joshuaradin.com/ . Där kan ni bestämma er om ni vill lägga in låtarna på era eventuella mp3-spelare, typ som iPod Touch 32GB. En sån har jag och jag är sjukt nöjd med den.

Jag tänker inte länka till nån Youtubevideo för det ser verkligen förjävligt ut i blogginläggen. Nu får ni klara er själva.

« Till bloggen

Kommentarer

Maskrosbarn18 sep 2008q

Din Ipod Touch 32GB segar ju när man spelar NES... XD

ikercasillas 1 okt 2008q

Joshua Radin är nog den enda artisten jag kan sitta och lyssna på i timmar, brukar tröttna annars.

"Jag vill öppna med att We Were Here, hans förra skiva, var den enda skiva som jag tyckt om alla låtar på. Simple Times är den andra."

Klockrent sagt, jag håller med!

Redhawk911 5 okt 2008q

Jag gjorde ett konto på denna sidan bara för att hålla med dig. Joshua Radin är enormt duktig, Jag har lyssnat på hans första skiva otroligt mycket, Många bussfärder till och från skolan, Samt många timmar hemma. Kan tröttna på han. Simple Times är nog om möjligt än ännu bättre skiva. Och jag hoppas så enormt mycket att han snart får för sig att åka till Sverige. Isåfall är jag där.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.