Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag tycker om House, men det börjar bli svårt.

Briskbread 8 okt 2008 21:19246 visningarKommentera: 2 !

Jag tycker om House, det är den serien som jag är mest inne i just nu. Även om Scrubs, How I Met Your Mother och Entourage också håller mig sysselsatt så räknar jag House som den serien jag verkligen följer.

Men dem gör det svårt för mig, väldigt svårt.

Jag verkar ha varit en av de få som verkligen tyckte om säsong fyra. Jag kände inte att det var Chase, Cameron och Foreman som gjorde serien, uppenbarligen så var och är det House som gör serien. Och nya karaktärer innebär inte nödvändigtvis en förlust för vi har fortfarande samma manusförfattare och vem kan motstå Kal Penns charm ?

Men säsong fyra rullade på bra; den hade bra avsnitt, även om vissa var lite för "out there" och de två sista avsnitten var en anledning för att låsa in sig på ett rum, lägga sig i fosterställning, sluta prata med nära och kära och sen bara hypa upp del två av dubbelavsnittet under veckan som man väntade på den.

Jag vet inte vad som har hänt, jag vet inte varför dem gör så här mot oss och jag vet inte varför de måste vara så hopplöst förälskade i 13. Hon har huntingtons, vi vet, vi har gått vidare. Men det kan inte dem göra och dem vill inte att vi ska göra det heller. Utan de gör allt de kan för att serien mer och mer ska släppa sitt fokus på House för han behövs uppenbarligen inte, jag vet jättemånga serier då huvudpersonen, som serien är döpt efter, har slutat vara med. Där serien istället har börjat handla om nån annan.

Jag ska försöka nämna en, innan blogginlägget är slut.

Jag har fortfarande inte kommit på nån.

Kanske kan serien istället bytan namn, det skulle ha varit en lösning. Nåt passande skulle vara: All Star Thirteen And House The Boy Wonder. Förutsatt att de faktiskt behåller House.

Jag har fortfarande inte kommit på nån serie.

Seriöst, hur i helvete kan en intervju börja med att de frågar producenten om House förhållande med Cuddy, och fortsätta med att hon inte nämner House, alls, utan fortsätter i två minuter med hur 13 är guds gåva till mänskligheten.

Jag hatade inte Katie Jacobs förut, jag gör det nu.

http://ausiellofiles.ew.com/2008/10/exclusive-house.html

Jag kom inte på nån serie, men vad gör det ? För vi har ju 13 att glädja oss åt.

« Till bloggen

Kommentarer

Tuve 9 okt 2008q

Se lite Dexter också när du håller på! :)

Konstapeln 9 okt 2008q

Jag kan bara hålla med. Har inte hunnit haka upp mig på 13 lika mycket som du ;) men de två sista avsnitten på S4 var rent pinsamt. Hoppas verkligen att de får skit för det och rycker upp sig. Det värsta jag kan tänka mig är att de fick nya fans tack vare de två skitavsnitten och får för sigg att fortsätta i samma linje...urk.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.