Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag har skaffat en temalåt.

Briskbread28 okt 2008 17:02251 visningarKommentera: 3 !Jag hörde låten och tyckte att den lät som mig så varje gång ni läser ett av mina inlägg, vare sig det är blogg eller forum, så måste ni tänka på den här låten.

Nu så skulle jag kunna sluta skriva och lämna mitt blogginlägg med endast 53 ord (53 fram till den punkt att jag skrev 53) men det är inte min bag så nu blir det ännu ett avsnitt med "Briskbread Drygar Ut Det !!".

Men förutom att universitetet har tagit slut på mina pengar så finns det inte så mycket att skriva om. Jag saknar krogen helt enkelt. Jag är inget fyllo men jag saknar krogen.

Det känns så konstigt att jag inte kan vända mig mot alkoholen med mina problem den här månaden, den har liksom alltid funnits där när jag har behövt den. Men nu ska jag klara mig själv fast om jag skulle hitta en öl typ på gatan så hade jag förstås börjat dricka. Jag menar, vem hade inte gjort det ?

Det är inte så att jag behöver alkoholen för att klara mig, det är bara det att den smakar gott och så får den mig att sluta skaka. Jag uppskattar när jag inte skakar helt enkelt. Det är inte jag som behöver ölen, det är ölen som behöver mig. Vi hör ihop. Och när regeringen har tagit sitt funruft tillfånga så ska jag äntligen gifta mig med en flaska Mariestad.

För jag älskar min Mariestad. Jag är inget fyllo, jag uppskattar den bara.

Så som alla borde uppskatta den.

Det är inte jag som gör fel, det är ni.

Ni är bara avundsjuka.

Ni förstår inte mig.

Ni förstår inte OSS.

Ni kan inte stoppa våran kärlek.

« Till bloggen

Kommentarer

Jalle_G28 okt 2008q

Den funkar inte, filmen är borttagen.

gixo 2 nov 2008q

Din avatar vinner =D

Briskbread 2 nov 2008q

gixo:

Din avatar vinner =D


Jo jag tycker om den :)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.