Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag hatar varm tandkräm.

Briskbread 6 nov 2008 00:08188 visningarKommentera: 1 !

Verkligen, kvällen kan inte avslutas på ett sämre sätt än när jag tar en varm tandborste och för in den i munnen.

Men det händer, om och om igen. Jag lär mig aldrig. Jag kommer aldrig att lära mig. Jag är helt enkelt dömd att leva ett liv med varm tandkräm.

Problemet ? Varje jävla gång som jag gör mig redo för att sova/vakna så börjar jag med att tvätta ansiktet, vilket jag förstås gör i varmt vatten. När det sen är dags att borsta tänderna så är allt redan utlagt för ett misslyckande; vattnet är varmt.

Jag skulle kunna stå och spola tills vattnet blir kallt men det får man förstås dåligt samvete av då det finns propaganda överallt om att man ska spara på naturens resurser, och även om jag bestämde mig för att låta vattnet rinna så slår inte tanken mig fören jag redan fört in tandborsten in i munnen.

Mitt liv har en förbannelse över sig...

Nu har jag nog rantat färdigt om hur deprimerad jag blir 90% av gångerna som jag borstar tänderna. Nu kan jag gå över till att förklara varför jag varit frånvarande i nån vecka; nån tog över mitt konto och tyckte att det var kul att posta i mitt namn. Jättekul, faktiskt.

Jag hade inte lust för Loading helt enkelt.

Nu var det också över, då kan jag klaga på att jag inte har fortsatt med manligaste männen-trådarna. Jag fortsätter troligtvis imorrn, men jag kommer att korta ner de resterande till två trådar för det började bli för drygt. Men två trådar är nog tillräckligt, synd bara att det innebär att Neil Patrick Harris åker ut. Jag hatar er.

Annars så ska jag lansera ett nytt filmprojekt, hemsidan kommer nog upp denna månad. Jag återkommer om det

« Till bloggen

Kommentarer

Cellplast 6 nov 2008q

Dagens i-landsproblem.

(Och sådana älskar vi! Badrumsspeglar ftw!)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.