Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Så här sitter jag med ett decilitermått i handen.

Briskbread13 dec 2008 00:21177 visningarKommentera: 0 !

Jag hade saker jag tänkte dela med mig av, tankar som jag ville skriva ner. Det var förstås i måndags och nu så har jag istället glömt bort allt.

Men om jag kommer på vad det var så kommer jag självklart att skriva det, förutsatt att jag inte redan har laddat upp inlägget.

Det jag kommer ihåg är hur mycket universitetet ville att jag skulle lida under de senaste veckorna, jag kan iaf inte påstå att Systemutvecklingsteori är mitt favoritämne. Annars så har veckorna bestått av tv-serier som jag... köpte... på Dreamhack och två kvällar ute på krogen, vilket har ungefärligt varit lagom.

Nu börjar jag däremot komma på andra tankar, jag börjar tro att alkohol inte är svaret. Det är definitivt en del av frågan men jag har nu upptäckt andra syften i mitt liv.

Jag behöver köpa hörlurar.

Men det tog till december för att min ekonomi skulle hamna på plus, vilket är ironiskt med tanke på julhandeln. När jag väl har fått mina hörlurar så får jag väl leta efter ett nytt syfte eller gå tillbaka till alkoholen.

Det lutar än så länge mot alkoholen.

Men det är sånt här som leder till att jag hamnar ensam hemma på en fredagskväll, det här och det faktum att Nils valde att titta på Idol istället för att se på film med mig.

Det är nog den värsta dissen som jag har fått.

Hemma här, törstig och det fanns inget rent glas som var stort nog. Därför sitter jag här med ett decilitermått i handen.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.