Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Jag försöker...

Briskbread23 dec 2008 00:28216 visningarKommentera: 0 !

Detta inlägg handlar om min blogg, vilket i sin tur handlar om mig.

Vad trevligt att ni tar er ett sånt intresse i mitt privatliv.

Jag försöker skriva vettiga blogginlägg. Jag tycker om att skriva och jag tycker om när det blir bra. Ibland skriver jag blogginlägg bara för att "det är dags" men ibland har jag faktiskt nåt vettigt att ta upp, nåt som folk känner igen sig i, nåt som skapar diskussion.

Så är det inte denna gång.

Mitt förra inlägg var uppenbarligen inte omtyckt, vilket är förståeligt för jag tycker inte heller om det. Det handlade inte om nåt utan man kunde sammanfatta hela inlägget med meningen "Jag pluggar på universitet". Denna gång bollade jag mellan att prata om varför jag inte tycker om en syster eller detta.

Jag valde detta för att om min familj skulle hitta ett blogginlägg där jag klagar på en syster igen så hade det blivit ett jävla liv. Men det är väl lugnt nu för hon verkar hoppa över julafton med oss.

Nej, nu ska inte inlägget handla om min syster.

Ett annat alternativ brukar förstås vara att klaga på saker. Jag tycker om att klaga, det är nog den sysselsättning som tar upp mest av min tid, men folk ska alltid klaga på att jag klagar. Personligen så tycker jag att jag kritiserar saker med glimten i ögat och att jag ofta överdriver i mina texter för att skapa en sort mörkare humor.

Men när jag klagar på min syster så är jag bara förbannad.

Ungefär så, förstår ni? Antagligen så finns mina åsikter i texten men oftast skriver jag för att kunna locka fram nåt sorts skratt hos de där skadade 4chan människorna som fortfarande bor i sin mammas källare. För det är den målgruppen som förstår mig.

Jag antar att snart i framtiden så kommer mycket att byta fokus till Melankoli till Citodon. Ett filmprojekt, för er som inte riktigt lyssnar på mig. Där har vi ett syfte, och ett youtube-klipp för att göra inläggen roliga. Fantastiskt.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.