Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Kritisera min piercing?

Briskbread25 feb 2009 00:21298 visningarKommentera: 0 !

Vad jag har saknat er, verkligen. Det här var ett tag sen, ungefär som att bli levande begravd i 28 dagar för att sen komma ut och få andas frisk luft igen.

Okej, du måste ha blivit begravd med en massa mat och kistan kan ju inte lukta så bra efter det men metaforen fungerar ändå.

Och rubriken var inte en förfrågan, rubriken var jag som skriker ut att det är fel att döma mig efter utseende, som folk brukar göra med min kavaj. Hur jag än ser ut så bör ni veta att jag inte är trevlig och att jag troligtvis inte kommer att tycka om er. Men att döma mig för en liten bit stål som sitter i mitt ögonbryn?

Först måste jag bara säga att jag skaffade den innan emogenerationen blommade ut i Örebro, men jag skaffade den fortfarande i en tillräckligt hög ålder för att det inte skulle vara ett "Men alla mina vänner fååååår". Jag skaffade den för att jag tyckte att jag passade i den och för att jag fick mer brudar av den.

Men det är förstås nåt som ni nördar inte förstår er på ;)

Sen att jag avgudar Zelda OoT påverkar inte min nördstatus alls.

Men även om jag blev äldre så tog jag inte ut den, vilket var helt och hållet pga tidigare nämnda effekt den har på brudar. Men nu har jag tagit ut den, och den ligger hemma nånstans. Men jag vill bara säga att det inte var tack vare tidigare kommentarer om att den var emo eller volvo och hur nu fan man gör den kopplingen.

Nej, anledningen till varför jag tog ut den var för att brudarna som tycker om den fortfarande är 15.

Och btw, Melankoli Till Citodon är nästan redo att sjösättas. Inom ett par veckor kommer mysteriet att visa sig.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.