Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Lawrence Kutner.

Briskbread13 apr 2009 00:02242 visningarKommentera: 1 !

Läs inte det här om du inte sett senaste Houseavsnittet och då syftar jag på det senaste som visades i USA.

Jag var i förnekelse efter att jag hade sett säsongsavslutningen till säsong tre, under de månaderna som jag väntade på nästa avsnitt så kunde jag endast referera House till "Nej, de har inte slutat". Wikipedia hade tillslut gett mig ett datum och jag kunde inte göra annat än att räkna dagar.

1... 2... 3... 4...

Efter en dag i skolan så tänkte jag på hemresan att nu jävlar är det dags. Det kan ha att göra med att jag slutade sent, det kan ha att göra med att bussen går så jävla olägligt eller så kan det ha att göra med att mitt nätverk bestämde sig för att vara busigt den dagen.

För det tog så lång tid att... köpa avsnittet.

Det hade blivit mörkt och jag bestämde mig för att lägga in avsnittet i iPoden istället för att sitta vid datorn och se på det. Det började oroväckande, "är de verkligen borta?" satt jag och funderade på. Men avsnittet var så bra så att jag accepterade förändringen, och började istället hypa nästa avsnitt.

Där satt dem; de 40 sökande. En efter en så ringades de mer och mer in, samtidigt som alla andra försvann. Jag kunde snabbt nämna ett par som jag kände igen. Kumar. Kumar var en av dem jag kände igen. Han pekade snabbt ut sig från resten av gruppen och även om en viss bitch försökte stjäla uppmärksamhet genom att vara bisexuell så hade jag valt ut en favorit.

Och det höll sig, säsong fyra slutade mer fantastiskt än det började och säsong fem började precis som jag ville att det skulle börja. Även om man märkt att säsong fem fått serien att sjunka till en nivå som den inte ens kunnat lukta på tidigare så fanns det en del ljusstrimmor där. Kutner var alltid en av dem.

Det är så jag kommer minnas honom.

Och jo, jag ska smutsa ner inlägget med att nämna min hemsida. http://www.melankoli.se

« Till bloggen

Kommentarer

Tuve13 apr 2009q

Blev chockad. Jag tror det kommer bli en djupare historia i detta. Jag tror att Taube visste om hans tankar men sket i det.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.