Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Det sista avsnittet

Briskbread27 apr 2009 00:10238 visningarKommentera: 0 !

Alla har nog varit där, alla har nog haft nånting som de har följt, som de har varit hängivna till, nånting som de verkligen tyckt om. Nåt som i huvet har en stor ”Behandlas varsamt”-skylt framför sig.

Jag känner mig vilse, jag känner en sorts tomhet just nu, en sorg och en glädje. Och allt är samma känsla. Jag har känt den förut, jag har känt saknaden förut. Men jag är samtidigt nöjd, jag hade inte kunnat vara gladare, det är så här man ska känna sig. Jag vet att min tid inte har varit bortkastad, jag vet att jag har funnit nåt som jag verkligen har tyckt om och nu är det slut. Och nu är det dags för mig att gå vidare.

Jag vet inte åt vilket håll vidare är. Åt nästa serie? Bok? Film? Mat? I sängen liggandes i fosterställning? Det låter mera som tröst, jag vill inte ha tröst. Jag är glad, tror jag iaf. Ni förstår säkert, annars så har ni missat nåt. Själv så ska jag luta mig tillbaka och njuta av minnen och när jag är klar med det så ska jag ta mig vidare, på nåt sätt. Jag tror det blir att bita ihop tills jag hittar en ny serie som är lika bra som Generation Kill, en serie som lämnar tomheten.

Jag tycker om tv-serier mer än filmer. Jag känner aldrig att jag hinner sympatisera med karaktärer i filmer, inte när man endast får lära sig känna dem i två timmar. När det är slut så känner jag att det är slut, jag känner förhoppningsvis att det var ett par väl spenderade två timmar. Men två timmar är inte svårt att komma upp till. Efter en serie så kan jag känna att det var ett par väl spenderade 60 timmar, vilket får serien att kännas mer betydelsefull, vilket får karaktärerna att kännas mer som riktiga personer. Vilket gör hela upplevelsen bättre och slutet mer bitterljuv.

Tv-serier är min drog, kanske ska jag tackla Arkiv X härnäst.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.