Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Briskbread på krogen

Briskbread17 apr 2010 02:54270 visningarKommentera: 3 !

Briskbread ursäktar för att han inte fyllde i efter lördagen. Fredagen finns som sagt dokumenterad och kommenterad men lördagen står som ett mysterium, för att lösa i en sammanfattning:

Briskbread, Anton och Max drog ut på krogen. Max var jätteglad och påminde Briskbread om en kommentar han drog en vecka tidigare; "Jag har fått godkänt på tentan, jag ska supa tills jag inte kan stå upp". Nu var det dock ny vecka men Max kände att glädjen stod kvar.

Så det blev en öl, sen bjöd Max på en öl, sen blev det en till öl, sen bjöd Max på en shot, sen blev det en till öl, Max bjöd på en till shot (denna gång en sexa vilket Briskbread normalt undviker) och sen blev det en till öl och kvällen slutade med att Max låg och spydde i baksätet på en taxi.

Denna kväll var han däremot inte med, det blev en Briskbread, Zhacross, Timmy och Erik. Vi lärde oss tidigt inne i krogen att Timmy inte kan halsa öl och att Zhacross kan få en brud på dansgolvet. Briskbread och Erik blev i stort sett lämnade kvar i deras egna dansande, Briskbread fann dock att Erik inte kunde tillfredsställa alla hans behov.

Men närmare slutet av kvällen så hade Briskbread... låt oss säga "lagt märke till" två tjejer på dansgolvet. Nära vänner, dansade ihop, inget Briskbread kände att han kunde avbryta. Det kände nån annan kille på dansgolvet och han tryckte sig emot ena tjejen som uppmuntrade detta beteende. När Briskbread fick ögonkontakt med den andra tjejen så blev tanken att han skulle göra en move solklar. Denna move ska förstås inte blandas ihop med Sonys Move vilket handlar om att vifta i sann Wiianda.

Nej, Briskbread började dansa med tjejen, som även hon uppmuntrade beteendet. När andra killen märkte hur de hade plockat varsin brud så blinkade han åt Briskbread och log. "Fan, här lyckades vi allt bra" kunde Briskbread se i hans blick. "Nu jävlar får vi knulla ikväll" kunde Briskbread se i hans blick. Bros 4 life var dem, även om Briskbread inser att han aldrig kommer se honom igen.

Men ett telefonnummer och en puss fick Briskbread innan kvällen var över. Och ett fint "piiiiiiiiiiip" efter Frimis HELVETES HÖGA VOLYM.

« Till bloggen

Kommentarer

Konstnären17 apr 2010q

Var det du!? :D

Briskbread17 apr 2010q

Konstnären:

Var det du!? :D


Briskbread är förstås ett fingerat namn.

Anonym18 apr 2010q

Konstnären:

Var det du!? :D


Som vanligt är det inte bloggaren själv som skrivit brevet.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.