Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Keanu Reeves och Sandra Bullock, en kärlekshistoria

Briskbread15 maj 2010 00:40172 visningarKommentera: 2 !

Ja, jag ser på Speed som är på väg mot sitt slut denna ensamma fredagskväll och kan inte tänka på annat än att jag har svårt att se Keanu visa sina känslor. Alla vi förknippar honom med den där roboten vi sett i Matrixfilmerna och hur mycket rom jag än häller i mig så kan jag inte se hans ansiktsuttryck gå från stelt till nåt annat.

Speed dög nog som popcornrulle en gång i tiden men när den inte har Wolverine flygandes mot en helikopter eller bra dialog så känner jag att nånting har gått förlorat så här in i 2000-talet. Och för att detta blogginlägg inte ska bli en recension så kommer jag från och med nu att skriva om Captain Morgan.

Det är rom, ni kanske har sett reklamen, går att grogga med cola. Smakar som choklad, vanilj och mandel.

Man ser verkligen hur de velat göra skurken till nån riktigt kool karaktär, sådär lagom hip, lite rolig och aningen psykotisk men fortfarande förmögen att förklara sin agenda. Jag vet inte om han var skräckinjagande och motiverade folk till att bomba bussar när filmen släpptes men nåt med honom måste ha gått förlorat under alla dessa år. Kanske är det för att Heath Ledgers Joker tagit rollen som världens bästa filmskurk (inte min åsikt, jag tror det står så på wikipedia) men jag känner att bombaren här inte riktigt når enda fram. Kanske känner jag att jag hade kunnat skriva bättre dialog åt honom eller så... nej jag är ganska säker på att jag hade kunnat skriva bättre dialog för honom. Han framstod varken som skräckinjagande, filosofisk eller rolig.

Ni vet väl att de erbjöd mig rollen som skurken i Speed? Jag insåg att det var en ganska stor möjlighet men kände att nää, jag ville gå klart i dagis först.

« Till bloggen

Kommentarer

PassionPit15 maj 2010q

Speed ÄGER

Lania16 maj 2010q

Speed är en av mina absoluta favvofilmer. Tror jag sett den fler än 10 ggr. Minst.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.