Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Mitt liv rinner ut i sanden

Briskbread17 okt 2010 15:50251 visningarKommentera: 1 !

Jag spelade jättemycket spel när jag var liten, vilket jag har svårt att förstå när jag tänker tillbaka. Jag har inte samma tålamod nuförtiden, jag lägger inte ner sex månader på ett spel tills den punkt att jag kan lira spelet i sömnen. Kanske är det för att jag har råd med mer än två spel om året nuförtiden, kanske är det för att ADD slår till vid äldre dagar.

Men jag börjar gå tillbaka till yngre dagar. Nu när mitt schema säger genomsnittligt en lektion i veckan så bjuder all fritid på väldigt mycket mer spelande. Jag har nästan blivit en gamer igen, och då gjorde jag ändå en hel del för att bryta ifrån en livsstil som bjöd på 2-5 timmar spelande per dag. Och det där var inte dagarna då jag spelade mycket, jag har den gången jag tvärt skulle klara Rayman 2 i brist på minneskort. Så spenderades den lördagen. Eller gången min polare fick igång Phantasy Star Online och vi körde ett 14timmarsmaraton. Så spenderades den natten/morgonen. Och nu kommer det här fram igen, fem timmar sömn en natt för att Sonic 4 släpptes, tre dagar utan pluggande för att Super Mario Galaxy 2 är så jävla roligt (156 stjärnor btw). Och nu fixar jag och tidigare nämnda polare en PSO-server, jag kommer väl inte sova alls denna vecka. Kanske var inte mina kursval de bästa, kanske har jag lyckats förtära så mycket alkohol att jag börjat gå bakåt i utvecklingen.

Hursomhelst så känner jag mig åter igen tio år gammal. Det är ungefär samma känsla som när man äter jordnötssmör.

Förresten så jobbar jag på en recension av Joshua Radins nya skiva, The Rock and the Tide. Awesome, kolla upp honom. Recensionen hamnar här nån gång nästa vecka

« Till bloggen

Kommentarer

Freddedron18 okt 2010q

Låter som ett äkta studentliv. =)

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.