Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Joshua Radin - The Rock and the Tide

Briskbread23 okt 2010 01:37267 visningarKommentera: 0 !

Dessa stora händelser inträffar ungefär en gång varje årtionde. Fast denna händelse har inträffat tre gånger, hittills. Joshua Radin har släppt en ny skiva. The Rock and the Tide. Nu vet jag inte vad för kriterier man bör uppfylla för att recensera musik men jag har satt ut mina egna; ett tangentbord.

Joshua har åter igen lyckats släppa en skiva vars låtar har alla funnits i mitt tycke. Det var iofs inte oväntat då det har hänt två gånger tidigare, men det är denna förväntade bekvämlighet som gör Joshua till min favoritartist. Nånsin. I heela vida världen.

Den känns också jämnare än hans förra skiva, och mer i stil med första. Sen finns det förstås låtar som utmärker sig, exempelvis Road to Ride on och The Ones With the Light. Och nu kanske ni förväntar er att jag ska säga nåt negativt om The Ones With the light, vilket de mest hängivna till min blogg kan rättfärdiga, men dagen jag gör det välkomnar jag att nån går lös på mig med ett basebollträ eller en blåslampa, beroende på hur mycket jag kritiserar den. Jag skulle kunna nämna några individuella låtar till, men det behövs verkligen inte.

Jag finner det även vettigt att spela den här skivan i ordning, kanske för att jag lyssnat konstant på det sättet i en veckas tid, eller för att den börjar med en halvsnabb låt som verkligen hypar allt därefter. Sen håller den högt tempo, blir lugnare, bygger upp igen och avslutar med en reprise av Brand New Day.

Så jag tänker avsluta mitt blogginlägg med att sjunga Brand New Day, men det hör ju inte ni förstås.

« Till bloggen

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.