Använder du mobil?
Tryck här för att besök vår mobilanpassade nyhetssajt!
Nej tack!

Briskbread

Registrerad: 13 okt 2005 12:52 Senaste besök: 18 apr 2017 20:59 Online: Nej

Örebro Briskbread

Bloggj Snabblänkk Bevaka denna blogg

Malin Johnsson är en slyna

Briskbread 2 maj 2011 00:37865 visningarKommentera: 1 !

Tror ni det är på grund av hennes familj eller för att alla Oru-tjejer är slynor?

Somliga kommer känna igen det här. Bra, för The social network är en jävligt bra film. Jag har iofs misshandlat meningen lite längs vägen men den måste för tillfället vara anpassad för mig. Jag har en poäng bakom det, det handlar inte om att jag efter lite valborgsfylla känner frustration/ilska/svartsjuka/kåthet utan för att detta är hur vissa tjänar pengar. Genom att stjäla från andra författare. Jag har rätt att bli upprörd, då jag försöker tjäna pengar på fölfattande. Pun intended.

Nu är ju detta ett dåligt exempel då Aaron Sorkin tog det från Zuckerbergs blogg, dock ganska rättfärdigat. Jag älskar att klaga på saker, mitt mål är inte att bli en Magnus Betnér, gå upp på en scen och skrika i ren frustration för att sen inkassera på biljetter. Nu vill jag inte vara negativ mot Betnér, mannen är jävligt bra på det han gör. Att stå och skrika. Jag har bara hittat en ny sak att klaga på, nåt som jag finner sjukt frustrerande. Förklaringen på varför Sverige är ett så jävla dåligt land på stand-up. Eller humor i allmänhet.

"Men vadå, vår stand-up är väl jätterolig?" NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!

Exempel: Att Batra gick upp på scen och rippade en bit rakt av från Louis CK, det där om posten. Det var roligt första gången jag hörde det, när Louis CK framförde det. Inte lika roligt andra gången, när Batra framförde det. Det är billigt, det är smutsigt. Louis CK jobbade för att tjäna de pengarna, Batra stal för att tjäna de pengarna.

Eller idioten som gick upp på scen och citerade hela Laserturken. Genialt! Fantastiskt! Du tänkte inte på att lägga in ett skämt där nånstans också? Och min favorit, den största anledningen för varför svensk stand-up suger. När de berättar skämt.

Det vill ni ha en förklaring på va? Brace for epic:

När de går upp på en scen, får betalt för att gå upp på en scen, och berättar såna där skämt som du redan berättat för dina vänner. Såna där skämt som dina föräldrar berättade för sina vänner. Jag tittade på RAW, den svenska, den sugiga, jag vet verkligen inte varför. Och en kille kommer ut occh presenterar en person, han presenterar henne som hans "favorit av alla kvinnliga svenska komiker" och hon avslutar sin akt med: "En kille kom fram till mig på krogen och frågade 'Hej, har du nåt chilenskt i dig?' 'Nej' 'Vill du ha det?'"

Ja det var ju jävligt roligt. De första 20 gångerna jag hörde den. Av folk som inte fick betalt för att berätta den. Det är skitsnack att hon ska få pengar.

Malin Johnsson är förstås ett fingerat namn, men för att skapa lite debatt om denna kvinna så tänker jag säga att nån som heter så säkert är en slyna.

« Till bloggen

Kommentarer

Gojira 2 maj 2011q

Jag gillar det här inlägget. Passion.

Kommentera

Du måste vara inloggad för att skriva kommentarer.